Ana sayfa Sosyal Medya Nilsu Yılmaz erken gitti, Kardeşlerim dizisindeki çıkışı yarım kaldı!

Nilsu Yılmaz erken gitti, Kardeşlerim dizisindeki çıkışı yarım kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İzleyicilerin son dönemde çok sevdikleri Kardeşlerim dizisindeki Cemile karakteri artık hikayede olmayacak. Nilsu Yılmaz’ın canlandırdığı Cemile, senaristlerin kalemine kurban gitti. Berk Ali Çatal ile Nilsu Yılmaz ikilisinin çok başarılı bir şekilde canlandırdıkları Tolga ve Cemile karakterleri, son haftalarda izleyicilerin yüreğine seslendi.

Aşka doğru atılan adımlar heyecanı artırdı ve dizi izleyicileri bu iki karakterin aşkını da merakla bekledi. Ancak Kardeşlerim senaristleri Cemile’yi hikayeden göndererek bir aşkı yarıda bıraktı. Yarıda kalan sadece dizideki hikaye değildi.

Nilsu Yılmaz’ın bu rol ile etkili çıkışı da yarıda kalmış oldu… atv ekranında 2021 yılında öne çıkan genç isimler arasında yer alan Nilsu Yılmaz; Payitaht Abdülhamid dizisindeki Dilruba ve Kırmızı Oda’daki Melek karakterlerinin ardından, bu sefer de Cemile olarak izleyicileri etkilemeyi başardı.

Nilsu Yılmaz erken gitti, Kardeşlerim dizisindeki çıkışı yarım kaldı! 7

Oyuncunun dizinin 38. bölümünde izleyicilere veda etmesi üzüntülü bir durum oldu. Hayranlar Nilsu Yılmaz’ın çok başarılı bir performans sergilediği bir ortamda neden Cemile’nin hikayeden gönderildiğini sorguluyor.

Kardeşlerim dizisi senaristlerine kızan izleyiciler, genç oyuncunun yakaladığı fırsatı iyi değerlendirmesine rağmen, hikayede daha fazla kalabilecek imkanı bulamamasını da eleştiriyor.

Nilsu Yılmaz ise Cemile karakterinin hislerini izleyicilere geçirme konusunda elinden geleni yaptı ve bunu başardı da. Tolga’yı canlandıran Berk Ali Çatal ile iyi bir dizi ikilisi olan Nilsu Yılmaz, bir projeye daha veda ederken, arkasında güçlü bir iz de bıraktı.

Oyuncunun bundan sonraki rollerini hayranları merakla ve heyecanla bekleyecektir.