Ana sayfa Dizi Analiz Üç Kuruş dizisinde Efe kurtarma harekatını başlatıyor!

Üç Kuruş dizisinde Efe kurtarma harekatını başlatıyor!

tarafından ker_def

Show TV’nin Ay Yapım imzalı ilgiyle izlenen dizisi ‘Üç Kuruş’un yeni bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı. Pazartesi akşamları yayınlanan dizinin 14. yeni bölümünde neler olacağının detayları ortaya çıktı. Efe ve Çetin’in, Kartal ile Oktay’ı kurtarmak için harekete geçtiği tanıtımda Şahin, babasına olanların hesabını sorunca Kartal’la arasındaki gerilim tırmanıyor.

Bahar, Azade’ye neden Kartal’ın peşinde olduğunu sorarken ikilinin yüzleşmesi büyük bir merakla bekleniyor. Kartal ve Efe’nin birlikte saldırıya geçtiği aksiyon dolu dakikalar ise nefes kesen anlara sahne oluyor.

Kartal sona yaklaştığını düşündüğü anda Efe ve Çetin’den hiç beklemediği bir şekilde gelen yardımla toparlanır. Kartal’ın Korkmaz’dan alacağı intikamın peşine düşeceğini bilen Efe, onu durdurmak için çabalasa da Oktay’la kurduğu derin bağ ondan beklenmeyecek bir tercih yapmasına neden olur.

Çetin, Kartal’ın gittiği yolun tehlikeli olduğunu bilmektedir ve Efe’ye onun iyiliği için Kartal’ı zapt etmesini söyler. Efe ise Çetin’in gizemini çözdüğünü düşündüğünde Çetin’in onun hakkında tahmin ettiğinden çok daha fazla bilgiye sahip olduğunu fark eder.

Bahar, Azade’yle yüzleşmeye karar verdiğinde onu şok edecek olan gerçekle yüzleşir. Kartal ise intikam planını sona ulaştırabilmek için İrfan’la bir pazarlığa girer.