Ana sayfa Dizi Haberleri TV8’den dizi atılımı! Süslü Korkuluk’ta kriz çıktı! Kırmızı Oda bitiyor ama iki yeni dizi geliyor!

TV8’den dizi atılımı! Süslü Korkuluk’ta kriz çıktı! Kırmızı Oda bitiyor ama iki yeni dizi geliyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV8 kanalı, son yıllarda az da olsa dizi yayınlamaya devam ediyor. Kanalın geçtiğimiz yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi final yapmıştı. Yeni sezonda ise bir tek Kırmızı Oda dizisi ekranlara gelmekteydi.

Binnur Kaya’nın başrolünde oynadığı dizinin final yapacağı kısa bir süre önce öğrenildi. Aslında TV8’in yeni bombası Süslü Korkuluk dizisi olacaktı. Çağatay Ulusoy ve Alina Boz’un başrolünde oynadıkları dizinin tanıtımı da ekrana gelmişti.

Ancak hem Kırmızı Oda hem de Süslü Korkuluk dizilerinin yapımcısı olan OGM Pictures ortakları Onur Güvenatam ve Gülseren Budayıcıoğlu’nun, Acun Ilıcalı ile anlaşmazlığa düştükleri bir süre önce gündeme gelmişti. Kulis bilgilerine göre aradaki bu anlaşmazlık sonucunda Süslü Korkuluk dizisinin tv8’de yayınlanmayacağı da şaşırtıcı bir gelişme olarak duyuldu.

TV8'den dizi atılımı! Süslü Korkuluk'ta kriz çıktı! Kırmızı Oda bitiyor ama iki yeni dizi geliyor! 1

Süslü Korkuluk dizisinin Disney Plus’ta yayınlanacağı öğrenilirken, yaşanan krizin Kırmızı Oda dizisinin de finaline neden olduğu konuşuluyor. Dizinin reytingleri son dönemde düşüş yaşıyordu ama OGM ve Ilıcalı arasında yaşanan gerginliğin, dizinin hızlı finalini de getirmiş olacağı anlaşılmakta. Dizinin düşen reytingleri nedeniyle 62. bölümde final yapacağı öğrenildi.

TV8'den dizi atılımı! Süslü Korkuluk'ta kriz çıktı! Kırmızı Oda bitiyor ama iki yeni dizi geliyor! 2

TV8’in önümüzdeki günlerde iki yeni diziyi ekrana getireceği de biliniyor. Bu dizilerden ilki Canım Annem. Dizi, günlük olarak ekrana gelecek. İlk bölümü ise 14 Şubat günü yayınlanacak ve hafta içi her gün ekranda olacak.

Pazartesi gününden Cuma’ya her gün 14.45’te yayınlanacak olan Canım Annem dizisinde ikiz kardeşlerin hikayesi anlatılıyor. Başrollerinde Erol Gedik, Selin Sezgin, Özlem Savaş, Faruk Pakiş, Serdar Yıldırım’ın rol aldıkları dizi, dram türünde.

TV8'den dizi atılımı! Süslü Korkuluk'ta kriz çıktı! Kırmızı Oda bitiyor ama iki yeni dizi geliyor! 3

Diğer dizi ise NTC Medya imzalı Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi. Yeni dizinin başrolünde Engin Öztürk ile İrem Helvacıoğlu yer alıyor. Hazırlıkları devam eden dizinin Müge Uğurlar yapıyor.