Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kuruş dizisinde herkes ona kızdı, şimdi değişim zamanı!

Üç Kuruş dizisinde herkes ona kızdı, şimdi değişim zamanı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Üç Kuruş dizisiyle ilgili başladığı günden bu yana söylenen en önemli sözlerden birisi, hikayenin sadık bir izleyici kitlesini oluşturamadığı konusudur… Sosyal medyada birçok kişi yaptıkları yorumlarda Üç Kuruş’un hikayesine yönelik olarak ciddi eleştirilerde bulunuyor.

İçerde ve ardından Çukur ile iyi sonuçlar alan Show TV, yine bir Ay Yapım projesi olan Üç Kuruş’tan da çok iyi reytingler bekledi. İlk zamanlar bu gerçekleşti ama hikayeyi bırakan da birçok kişi oldu. Dizinin 17 bölümü yayınlandı ve gelinen noktada düşen reytingler ve artan eleştiriler ile sosyal medyadaki yorumlar huzursuzluğu belli ediyor.

Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Nesrin Cavadzade, Nursel Köse ve Aslıhan Malbora gibi iddialı oyuncuları bir araya getiren dizinin hikayesine yönelik bir sorun olduğu daha ilk baştan ifade ediliyor. Aslında sorunun temelinde bir Çukur dizisi kadar derinlikli, etkili bir senaryonun olmamasıydı…

Üç Kuruş dizisinde herkes ona kızdı, şimdi değişim zamanı! 8

Damla Serim’in senaryosunu yazdığı dizinin hayranları eleştirilerini sıralarken, artık bir değişim zamanı yaşanması gerektiğini de sıklıkla ifade ediyordu. İşte o değişim için düğmeye basıldı… Hikayede 3 yıllık bir zaman atlaması yaşanacak. Bu durum da dizide hikayenin yeniden düzenleneceği anlamını taşıyor.

Kartal karakterini canlandıran Uraz Kaygılaroğlu senaryodaki bu değişim ile imajını da yenilemek durumunda kalıyor… Artık oyuncuyu sarı saçlarıyla göremeyeceksiniz. Uraz Kaygılaroğlu, siyah saçlarıyla ve değişen imajıyla hayranlarını şaşırtacak.

Üç Kuruş dizisinde herkes ona kızdı, şimdi değişim zamanı! 9

Hapisten çıkacak olan Kartal’ın baba olduğunu öğrenmesi de yeni dönemin farklı yaşanacağını anlatıyor… Ay Yapım diziyi bir sezonluk olarak planladı ama birçok dizi hayranı ikinci sezon beklentisi içindeydi…

Fakat Uraz Kaygılaroğlu, geçen ay yaptığı açıklamada sarı saçlarını yaz ayında da kullanabileceğini ve yeni bir projeye başlamadan önce değiştirebileceğini söylemişti. Bu sözler dizinin sezon sonunda biteceği anlamına da gelmişti. Şimdi yeni durumda ise oyuncu imajını çok daha erken değiştirmek durumunda kalıyor.