Ana sayfa Sosyal Medya Masumlar Apartmanı dizisinde izleyiciyi ekran başına kitleyen saç kesme sahnesinin yankıları sürüyor!..

Masumlar Apartmanı dizisinde izleyiciyi ekran başına kitleyen saç kesme sahnesinin yankıları sürüyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –  TRT 1’in Masumlar Apartmanı dizisinin 8 Mart salı akşamı yayınlanan bölümünde, dizide ‘Safiye’ karakterini canlandıran Ezgi Mola’nın saçlarını kestiği sahne ekranlara damga vurdu.

İki sezondur ses getiren başarılı dizi Masumlar Apartmanı’nda ‘Safiye’ karakterini canlandıran Ezgi Mola rolü için kendi saçlarını kesti.

Rolü için  fedakarlık yapan ve peruk ile bu sahneyi çıkartabilecek olmasına rağmen, gerçekten kendi saçlarını kesmeyi  teklif eden yetenekli oyuncu, üstün performansıyla övgü dolu yorumlar almaya devam ediyor.

Masumlar Apartmanı dizisinde izleyiciyi ekran başına kitleyen saç kesme sahnesinin yankıları sürüyor!.. 9

Söz konusu sahne ile ilgili olarak, “Oynamaktan en keyif aldığım karakter Safiye. Böylesine başarılı bir senaryo, yönetmen ve ekiple denk gelebilecekken, bize karakteri daha da hissettirebilecekse bunu sahnede yapmalıyım hissi verdi” açıklamasını yapan Ezgi Mola, oyunculuğuna yapılan övgü dolu yorumları instagram hesabından paylaşmaya devam ediyor.

Masumlar Apartmanı dizisinde izleyiciyi ekran başına kitleyen saç kesme sahnesinin yankıları sürüyor!.. 10

İlgiyle izlenen dizide, yaşadığı tüm travmalar sonrasında dönüşü olmayan bir yola giren Safiye’nin saçını kestiği sahne sosyal medyanın gündeminde yer almaya devam ediyor.

Ayrıca hayranları ve pek çok arkadaşı kısa saçı Ezgi Mola’ya çok yakıştırdı. Ezgi Mola’da yaptığı açıklamada; “İyi ki de böyle oldu ve ben sahnede kendi saçlarımı kestim. Bu sezonun açık ara en iyi bölümü olduğunu, Safiye’yi daha iyi anlayacağımız bölümlerin geleceğini düşünüyorum”  şeklinde konuştu.

Masumlar Apartmanı dizisinde izleyiciyi ekran başına kitleyen saç kesme sahnesinin yankıları sürüyor!.. 11

Ezgi Mola’nın saçlarını kestiği sahne aynı zamanda Masumlar Apartma’nında izleyiciyi çok daha derinden sarsacak sahnelerin beklediğinin de habercisi oldu.