Ana sayfa Dizi Fragmanları Üç Kuruş dizisinde Nursel Köse’nin ayrılığından sonra işler karıştı!

Üç Kuruş dizisinde Nursel Köse’nin ayrılığından sonra işler karıştı!

tarafından ker_def

Bu sezonun en etkili dizilerinden birisi olarak yayınlara başlayan Üç Kuruş, son dönemde yaşanan reyting düşüşleri ile orta sıralara gerileyen bir yapım oldu. Dizinin 28. bölümüyle birlikte final yapacağı da Bahar karakterini canlandıran Nesrin Cavadzade’nin sözleri ile doğrulanmıştı.

Üç Kuruş dizisine Kılıç karakteri ile katılan Necip Memili, hikayeye bir heyecan katmış olsa da bu durum izleyici kaybının önüne geçemiyor. Dizinin 22 bölümü geride kaldı ve 18 Nisan Pazartesi günü de 23. yeni bölümü izleyeceksiniz. Geçen hafta Nursel Köse’nin canlandırdığı Neriman’ın ölümü hikayeyi çok değiştirecek. Neriman’ın ölümünden sonra Üç Kuruş dizisinin hikayesinde önemli gelişmeler yaşanması bekleniyor.

Üç Kuruş dizisinde Nursel Köse'nin ayrılığından sonra işler karıştı! 7

Show TV’nin Ay Yapım imzalı ilgiyle izlenen dizisi ‘Üç Kuruş’un yeni bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı. Şahin’in Neriman’ın cansız bedenini Çıngıraklı’ya getirdiği tanıtımda Çaka ailesi büyük bir yıkım yaşıyor. Efe ile Kılıç’ın sert kavgası aksiyon dolu anlara sahne olurken Kılıç, Çetin’i istediğini söylüyor.

Kartal ile Kılıç’ın karşı karşıya gelmesi heyecanı giderek yükseltirken Kartal’ın “Ben ailemden kimseyi sana vermem!” sözleri üzerine yaşanacaklar merakla bekleniyor. Kılıç acımasızca Efe’ye saldırırken Leyla’nın gözyaşları akıllara “Kılıç, Efe’ye bir şey mi yaptı?” sorusunu getiriyor.

‘ÜÇ KURUŞ’UN 23. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Bütün aile Neriman’ın kaybıyla büyük bir sarsıntı yaşar. Baybars, Neriman’ı öldüren Kılıç’a sevdiği kadının tek hatırası olan Çetin’i geri getirme görevi verir. Kılıç, Çetin’i ararken Efe’yle karşılaşır ve ikili arasında ölümüne bir düello başlar. Kartal bu süreçte ailesini korumaya çalışırken Kılıç, Kartal’ın hesap etmediği bir adım atacaktır.

Senaryosunda Damla Serim, Eset Akçilad ve Berrin Tekdemir’in imzası bulunan dizinin yönetmenliğini Sinan Öztürk yürütüyor.

‘Üç Kuruş’un kadrosunda Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora,  Civan Canova, Necip Memili, Kadir Çermik, Bora Akkaş gibi önemli isimler bulunuyor.  ‘Üç Kuruş’ yeni bölümüyle Pazartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!