Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma dizisinde yapılan değişiklik en çok Şevval Sam’ı mutlu etti!

Yasak Elma dizisinde yapılan değişiklik en çok Şevval Sam’ı mutlu etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları Fox TV ekranında yayınlanan Yasak Elma dizisinde Ender karakterini Şevval Sam canlandırıyor. Eda Ece’nin canlandırdığı Yıldız ile Ender’in bazen birlik olup, bazen de karşı karşıya gelmeleri hikayeyi sürüklüyor… Bu iki karakteri başarıyla canlandıran Şevval Sam ile Eda Ece, dizi sayesinde çok yakınlaştı. İyi bir dostluk kuran ikilinin set arkasındaki yüksek enerjisi Yasak Elma dizisine de yansıyor ve elde edilen büyük başarıda bu ikinin sinerjisinin payı büyük.

Altıncı sezonu için hazırlıkların başladığı diziye son olarak Handan karakteri ile Şebnem Dönmez katıldı. Bu durum en çok de Şevval Sam’ı mutlu etti. Çünkü Şebnem Dönmez ile Şevval Sam ikilisi çok eskiden beri tanışıyor ve çok iyi bir arkadaşlıkları var. TV100’ün birlikte görüntülediği iki ünlü kadın oyuncu da neşeli halleriyle dikkatleri çekti.

Yasak Elma dizisinde yapılan değişiklik en çok Şevval Sam'ı mutlu etti! 8

Şebnem Dönmez’in diziye katılmasından ne kadar mutlu olduğunu ifade eden Şevval Sam, “Bu ikiliye dikkat. Yasak Elma devam ediyor. Biz zaten çok eski arkadaşız. Yıllar sonra tekrar bu projeyle bir araya gelince aradaki zamanı kapatalım dedik” şeklinde konuştu.

Şebnem Dönmez de özlem gidermek için buluştuklarını belirtti. Uzun zamandır görüşmedikleri için bir özlem biriktirdiklerinin atını çizen Şebnem Dönmez, “Ben Şevval ile güzel bir akşam geçiriyorum, onun mutluluğu içerisindeyim. Uzun zamandır görüşmemiştik çünkü.
Biz çok eski tanışıyoruz” dedi.

Yasak Elma dizisinde yapılan değişiklik en çok Şevval Sam'ı mutlu etti! 9

İki ünlü oyuncu 1999 yılında yayınlanan Aşkın Dağlarda Gezer isimli dizide birlikte rol almıştı. Aradan geçen 23 yılın ardından Şevval Sam ile Şebnem Dönmez bu sefer Yasak Elma’da yeniden bir araya gelmiş oldu.

Yasak Elma dizisindeki kadınların arasında özel bir durum olduğunun altını çizen Şevval Sam, “Buradaki kadınlar zannedildiği ezberler gibi değil. Buradaki kadınların arasında çok tatlı bir dostluk var” ifadesini kullandı.

Eda Ece gibi Şebnem Dönmez ile de çok iyi dost olduklarının altını çizen Şevval Sam, birçok dizideki kadın oyuncular arasındaki iç çekişmelerin Yasak Elma’da olmadığını da bu sözleri ile ifade etmiş oldu.

Eda Ece ile de dizi dışında görüşmeye devam ettiklerini anlatan Şevval Sam, altıncı sezon konusunda da hayranların beklediği haberi verdi.

Birçok kişi dizinin devam edeceğini söylüyor ama ekipten kimse bu konuda net bir ifade kullanmamıştı. Şevval Sam, “Altıncı sezon tasarlanıyor ama hiçbir şey belli değil. Biz de bilmiyoruz, sezon sonuna kadar devam ediyoruz” diye konuştu.