Ana sayfa Sosyal Medya Üç Kuruş dizisinde sürpriz bir konuk herkesi şaşırttı!

Üç Kuruş dizisinde sürpriz bir konuk herkesi şaşırttı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ay Yapım’ın Show TV için çektiği Üç Kuruş dizisinin dün akşam yayınlanan bölümüne Kartal ve Bahar’ın düğünü damgasını vurdu. Tam Romanlara yakışır bir şekilde yapılan düğünün sürpriz bir de konuğu vardı.

Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Nesrin Cavadzade, Zafer Algöz, Aslıhan Malbora gibi isimlerin bulunduğu Üç Kuruş dizileri her bölümünde Romanların renkli dünyasını izleyicilere aktarmaya devam ediyor. Dizinin dün akşamki bölümünde de Uraz Kaygılaroğlu’nun canlandırdığı Kartal ile Nesrin Cavadzade’nin hayat verdiği Bahar’ın düğünü damgasını vurdu.

Kartal ile Bahar’ın düğünü tam da romanlara yakışır bir şekilde yapıldı. Gelin ve damadın havadan uçarak piste inen maket bir atlı arabayla misafirlerin arasına inmesi bölümün en renkli sahnelerinden biriydi. Bu arada düğünün şarkıcısı ise sürpriz bir isimdi.

Roman bir şarkıcı olan Tarık Mengüç, kendisini ünlü yapan Şakşuka isimli şarkısını sahnede söylerken aynı anda gelinle damat piste doğru iniyordu. Bu arada düğünde gelinle damadın ilk karşılıklı oynama sahnesi de izleyiciler tarafından çok beğenildi. Tüm bunlar yaşanırken gelinin babası Nezih ise bir kenarda sinirinden çıldırmaktaydı.

İzleyiciler bu sahneleri ne kadar beğendiklerini sosyal medyada yaptıkları paylaşımlara dile getirdi. Üç Kuruş’u her kesimden insanın izlediğine dikkat çeken bir izleyici “Muhteşem eğlenceli bir dizi Üç Kuruş . Her kesim seyrediyor, entelektüel kesim dahil. Oyuncular müthiş iyi oynuyor.” diye yazdı.

Üç Kuruş dizisinde sürpriz bir konuk herkesi şaşırttı! 8

Bölümde Tarık Mengüç’ü görmekten çok mutlu olduğunu söyleyen bir başka izleyici de “İnsan bu Kadar güzel mi oynar? Kartal yakıyor. Tarık Abi süper okumuş. Allahtan kobra gelmedi” diye yazdı.

Üç Kuruş dizisinde sürpriz bir konuk herkesi şaşırttı! 9