Ana sayfa Dizi Analiz Üç Kuruş dizisinde yenilikler sürerken, oyun da değişiyor!

Üç Kuruş dizisinde yenilikler sürerken, oyun da değişiyor!

tarafından ker_def

Show TV ekranında yayınlanmakta olan Üç Kuruş dizisinin kadrosuna Kılıç karakteri ile katılan isim Necip Memili oldu. Dizinin hikayesinde bu yeni karakterin gelişi ile birlikte önemli değişimler bekleniyor. Tek sezonluk olarak planlanan Üç Kuruş’un 28. bölümde final yapması bekleniyor.

Kartal (Uraz Kaygılaroğlu) ile Efe’nin (Ekin Koç) beraber verdiği mücadeleye Baybars’ın gizemli büyük oğlu olarak Necip Memili hızlı bir giriş yapacak. Necip Memili’nin canlandıracağı Kılıç Hicaz karakterinin hikayede dengeleri çok değiştirecek.

Üç Kuruş dizisinde yenilikler sürerken, oyun da değişiyor! 28

Dizinin 20. bölümünü bu akşam izleyebilirsiniz ve heyecanlı sahnelere şahitlik edeceksiniz. Kartal oğluna ve Bahar’a kavuşmanın heyecanını tam yaşayamadan, beklenmedik bir saldırı mutluluğuna gölge düşürür. Ateş’i ve Bahar’ı kaybetme korkusuyla deliren Kartal, intikam almak için harekete geçer.

Çetin saldırıyı yapanın kim olduğunu öğrendiğinde Kartal’dan bir ricada bulunur. Kartal’ın yaşadığı saldırı Efe’yi de derinden etkiler. Sevdiği kadını kaybetme korkusuyla Leyla’ya gelen Efe, bu defa çok daha cesur davranır. Şahin, Azade’nin arkasından çevirdiği plan sonucunda onunla yüzleşir ama Azade’nin bile tahmin etmeyeceği bir planı devreye sokar.

Kartal, Efe ve Çetin, Baybars’a büyük bir darbe indirmek için hazırlanırken hiç beklemedikleri biri onlara yardım eder. Baybars ise uğradığı hezimetlerin altından kalkabilmek için en ciddi hamlesini yapar ve oyunu tamamen değiştirecek bir adım atar.

Senaryosunda Damla Serim, Eset Akçilad ve Berrin Tekdemir’in imzası bulunan, Sinan Öztürk yönetmenliğindeki ‘Üç Kuruş’un kadrosunda Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Nursel Köse, Civan Canova gibi isimler bulunuyor.

“Üç Kuruş”, yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Show TV’de!