Ana sayfa Dizi Fragmanları Miray Daner ve Furkan Andıç bomba gibi geliyor! Kara Tahta beklentilerden daha güzel olacak!

Miray Daner ve Furkan Andıç bomba gibi geliyor! Kara Tahta beklentilerden daha güzel olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT 1 ekranında 30 Mart Çarşamba akşamı ilk bölümü yayınlanacak olan Kara Tahta dizisini heyecanla bekleyen birçok izleyici var. Son yıllarda TRT1 ekranında yayınlanan diziler büyük ilgi görüyor. Kara Tahta’nın da yine çok ilgi görmesi bekleniyor.

Furkan Andıç ile Miray Daner ikilisinin başrolde yer alması ve fragmanlarda bile birbirlerine ne kadar yakıştıklarının ortaya çıkması, izleyicileri mutlu etmişti. Dizinin şimdiye kadar yayınlanan fragmanlardaki kaliteyi görenler, çok farklı ve çok iyi reytingler alabilecek bir yapımın gelmekte olduğunu düşünüyor.

Sosyal medyada da geniş bir hayran kitlesi tarafından merakla beklenen dizi, 30 Mart’tan itibaren artık çarşamba rekabetine katılacak. Kuruluş Osman, Sadakatsiz, Oğlum ve Annenin Sırrıdır Çocuk dizileri Nisan ayı itibari ile büyük bir reyting yarışı içine girecek. TRT1’in de Kara Tahta ile bu yarışta öne çıkma ihtimali bulunuyor.

Yıllar önce zorbalıklarla karşılaştığı kasabaya dönen Atlas karakteri, matematik öğretmeni olarak okuduğu lisede gençleri eğitmeye başlayacak. Tabii ki bu bir aşk hikayesi ve Irmak karakteri ile eski aşkı Atlas’ın karşılaşmaları ise dramatik olacak.

Irmak ile Atlas’ın yeniden bir araya gelme ihtimali birçok dikenle dolu. Atlas, yıllar sonra kendisine zorbalık yapanlardan hesap sormaya ve eski aşkını da geri kazanmaya geldi. Hikayesi ile izleyicileri etkileyen Kara Tahta’nın fragmanlarına yapılan yorumlar da dikkat çekiyor.

“Mükemmel bir dizi geliyor” diye yorum yapan birçok izleyiciyi sosyal medya ortamında görebilirsiniz. Edirne’de çekimleri yapılan dizinin başrol çiftini de beğenen izleyiciler, heyecanla ilk bölümü beklediklerini belirten birçok yorum paylaşıyor.