Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kuruş, Yasak Elma’nın yokluğunda reytingleri yükseltti!

Üç Kuruş, Yasak Elma’nın yokluğunda reytingleri yükseltti!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ay Yapım’ın Show TV için çektiği Üç Kuruş dizisi büyük iddialarla ekrana geldi ancak sonuç tam bir hezimet oldu. Reytinglerde istediği çıkışı yapamayan dizi bu hafta biraz yükselişe geçti. İzleyiciler tarafından bu yükseliş, Yasak Elma’nın yeni bölümüyle ekrana gelmemesine bağlandı.

Fox TV’nin çok sevilen dizisi Yasak Elma dün akşam yeni bölümüyle ekrana gelmedi. Sebebi senaristinin Covid 19’a yakalanmasıydı. İzleyiciler karşılarında yeni bölüm bulamayınca büyük hayal kırıklığı yaşadı. Kanal, yeni bölüm yerine özel bir bölüm yayınladı.

Bu durumdan yararlanan Show TV dizisi Üç Kuruş da reytinglerini yükseltmeyi başardı. Ekrana geldiği ilk günden bu yana reytinglerde bir türlü istenilen çıkışı yapamayan, hatta üstüne düşüşe geçen Üç Kuruş dizisinin dün akşamki bölümü ortalama puanın üzerine çıkarak tüm izleyicilerde beşinci oldu. Herkes Üç Kuruş’un bu başarısını, Yasak Elma’nın yeni bölümüyle ekrana gelmemesine bağladı.

Üç Kuruş, Yasak Elma’nın yokluğunda reytingleri yükseltti! 7

Reytinglerde başarıyı yakalayamayan Üç Kuruş dizisinde finale adım adım yaklaşılıyor. Normal şartlarda 23 Mayıs tarihinde yayınlanacak olan 28. bölüm ile birlikte Üç Kuruş dizisinin planlı şekilde izleyicilerine veda etmesi bekleniyor. Ay Yapım’ın İçerde dizisinin ardından Çukur ile geçen 4 sezondan sonra, Üç Kuruş’u da tek sezonluk bir yapım olarak konumladığı gelen bilgiler arasında.

Med Yapım tarafından çekilen Yasak Elma ise reytinglerdeki başarısını sürdürüyor. Kimi zaman düşüşler yaşasa da yeniden yükselmeyi başarıyor. Yasak Elma’nın yapımcısı Fatih Aksoy’un dizinin altıncı sezonda da yayınlanmasını hedeflediği ve kendi yapımcılık kariyerinde zirveye çıkmak için de 200. bölüme kadar diziyi devam ettirmek istediği konuşuluyor.