Ana sayfa Dizi Haberleri Kasaba Doktoru ve Kara Tahta isimli yeni TRT1 dizilerinden büyük mesajlar verilecek!

Kasaba Doktoru ve Kara Tahta isimli yeni TRT1 dizilerinden büyük mesajlar verilecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT 1 için hazırlanan dizilere yenileri ekleniyor. Kasaba Doktoru isimli yapımın ardından şimdi de Kara Tahta isimli dizi öne çıkıyor. Kasaba Doktoru’nda kahraman doktorların verdiği mücadelenin yansımasını göreceksiniz. Kara Tahta isimli dizide ise öğretmenler üzerinden önemli mesajlar verilecek.

Dr. Romantic isimli Güney Kore dizisinden uyarlanan Kasaba Doktoru dizisinde, büyük bir hastanede trajik bir olay yaşadıktan sonra kasabaya giderek burada mesleğine devam eden kahraman bir doktorun hem hastaları iyileştirme hem de yeni doktorlar yetiştirme mücadelesine tanıklık edeceksiniz. Ozan Akbaba’nın başrolündeki dizide Deniz Can Aktaş ile Hazal Subaşı da partner olarak yer alacak.

Kasaba Doktoru ve Kara Tahta isimli yeni TRT1 dizilerinden büyük mesajlar verilecek! 8

Bir diğer TRT1 dizisi Kara Tahta’nın hazırlıkları devam ederken çeşitli bilgiler de geliyor. Dizinin hikayesi isminden de anlaşılacağı üzere öğretmenlerin önde planda olacağı bir yapım… Tabii ki her dizide olduğu gibi yine bir aşk hikayesi de sizlere farklı duygular yaşatacak.

Miray Daner ile Furkan Andıç ikilisinin başrolde buluşması aynı zamanda bir gençlik hikayesinin de izleyicilerin karşısına çıkacağını anlatıyor. Irmak ile Atlas karakterlerinin hikayesi öğretmenlerin verdiği kahramanca mücadelenin de bir yansıması olacak.

Kasaba Doktoru ve Kara Tahta isimli yeni TRT1 dizilerinden büyük mesajlar verilecek! 9

Kasaba Doktoru dizisi ile doktorların yaşadığı sorunları ortaya koyacak olan TRT1, Kara Tahta isimli dizide de öğretmenlerin verdiği kutsal mücadeleye dikkat çekecek. Bu iki dizinin de hikayeleri ile izleyenleri etkilemesi ve güçlü mesajlar vermesi bekleniyor.