Ana sayfa Dizi Haberleri atv’nin Adı Sevgi dizisi bir hayalin gerçek olmasını sağladı!

atv’nin Adı Sevgi dizisi bir hayalin gerçek olmasını sağladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Adı Sevgi isimli atv dizisinde heyecan devam ediyor. Sarpça’daki bir okulun öğretmeninin öğrencilerinin yaşadığı büyük sorunları çözmek için verdiği mücadele anlatılıyor. Gizem Güneş, Elif öğretmen karakteri ile kariyerinin en özel projelerinden birisinde yer alıyor.

Daha önce Kuzey Yıldızı isimli dizide bir yan rolde yer alan oyuncu, şimdi ise başrol oldu… Adı Sevgi dizisinin umut dolu hikayesi, Gizem Güneş’in kariyeri adına da büyük bir çıkış anlamı taşıyor. Oyuncu, güçlü bir kadın karakterini canlandırdığı için de bundan çok etkilendi.

Gizem Güneş, “Beni en çok etkileyen şey, Elif’in güçlü bir kadın olması” ifadelerini kullandı. Ekranda özellikle kadın izleyiciler, erkeklerin dediğinin dışına çıkmayan kadın karakterleri görmekten rahatsız. Bu nedenle de güçlü, ayakları üzerinde durabilen ve kendi kararlarını verip hayatlarını bu şekilde yaşayan kadın karakterlerine özel bir ilgi var.

atv'nin Adı Sevgi dizisi bir hayalin gerçek olmasını sağladı! 7

Gizem Güneş de böyle bir kadın karakteri ile kariyerinin en özel döneminin içinde bulunuyor. Daha önceki konuşmalarında güçlü kadın karakterleri hayal ettiğini belirten oyuncu, tam da istediği gibi bir proje bulmanın mutluluğunu da yaşıyor.

Dizi TV programına konuşan oyuncu, “Güçlü bir kadını canlandırmak istiyordum. Kadının yön verdiği ve güçlü olduğu bir hikayede yer almak beni çok heyecanlandırdı ve çok mutlu etti” dedi.

Hikayenin gerçekçi olduğunun altını çizen Gizem Güneş, izleyenlere umut vermeyi hedeflediklerini de anlattı. Oyuncu, bu projenin kendisi açısından çok güzel bir dizi projesi olduğunu ifade etti.