Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler ile Kadın, yeni sezonun parlayan yıldızları

Ufak Tefek Cinayetler ile Kadın, yeni sezonun parlayan yıldızları

tarafından ker_def

Ufak Tefek Cinayetler ile Kadın, yeni sezonun parlayan yıldızları 7

Milliyet Cadde’den Sina Koloğlu, Ufak Tefek Cinayetler ve Kadın’ı sezonun iyi dizileri arasında gösterdi. İşte Koloğlu’nun yazısı:

SEZONUN İYİ İKİ DİZİSİ

Star TV, ‘Ufak Tefek Cinayetler’in reklamını iyi yaptı, güzel gözümüze soktu. Gerilim, üstü kara mizahlı bir sunumda, tek tek her oyuncu seçimi özene bezene yapılmış. Anlatılan olayın, dört kadını bir araya getirmesinin bir tek nedeni olabilir, ufak tefek ötesi cinayetler silsilesi…

Lise yıllarında Oya’ya (Gökçe Bahadır) yapılan ve hayatını baştan aşağı değiştiren şakanın orta yaşlarda intikamı acı olacaktır. Pelin (Bade İşcil), Merve (Aslıhan Gürbüz) ve Arzu (Tülin Özer) devam eden düzenlerinin nasıl bozulacağının farkındalar mı? Dizinin erkek tarafında Pelin’in kocası Taylan (Ferit Aktuğ) ve Arzu’nun kocası Mehmet, (Yıldıray Şahinler) eş aldatma ve geçmişteki aşk kartvizitleriyle dolaşıyor. Merve’nin kocası Serhan, (Mert Fırat) ilerleyen bölümlerde muhtemelen bir şekilde Oya’nın hayatında yer alacak. Lisedeki şakanın ardından okuldan atılan edebiyat öğretmeni Edip, (Selim Bayraktar) ‘Ufak Tefek Cinayetler’ projesinin içinde yer alırsa, şaşırmayın.