Ana sayfa Sosyal Medya Uğur Güneş, çok zor bir dönemde çok özel bir dizinin başrolü olarak büyük sınav verecek!

Uğur Güneş, çok zor bir dönemde çok özel bir dizinin başrolü olarak büyük sınav verecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dünyada siyasi olarak işlerin karıştığı, İsrail ile Filistin arasında savaşa doğru sert adımların atıldığı bir ortamda, Haçlı ordularını hatırlatan siyasi gelişmeler Müslüman ülkelerde kaygıyla takip ediliyor.

İşte böyle bir ortamda Türk dizi sektörünün yeni dönemdeki en farklı yapımlarından birisi de izleyicilerle buluşmak için gün sayıyor. Dizinin ismi bile bugünkü politik fay hatlarına etki edebilecek bir anlam taşıyor.

“Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi” ismi ile tanıtımları yayınlanmaya başlanan dizinin başrolünde Uğur Güneş bulunuyor. Tarihi dizileri sevenler, daha önce Büyük Selçuklu Devleti’ni anlatan dizileri ile Akli Film şirketinin ne kadar başarılı olduğunu iyi biliyor.

Uğur Güneş, çok zor bir dönemde çok özel bir dizinin başrolü olarak büyük sınav verecek! 8

Emre Konuk’un sahibi olduğu Akli Film şirketi şimdi de Orta Doğu’da derin ve uzun bir savaş ortamına doğru her geçen gün ilerlendiği bir dönemde Kudüs’ün kurtarıcısı ve büyük Müslüman komutan Selahaddin Eyyubi’nin hikayesini izleyicilerin karşısına çıkartacak.

Uğur Güneş de bu büyük ve tarihe damga vuran komutanın zaferlerini dünyaya bir kez daha hatırlatacak çok özel bir rolde yer alacak.

Selahaddin Eyyubi karakteri ile Uğur Güneş’in kariyerinde en özel ve zorlu bir sürecin içinde olduğunu söyleyebiliriz. Oyuncunun bir önceki dizisi olan Al Sancak’ta günümüz dünyasının özel harekat askeri olarak yer aldığını hatırlatalım.

Bu sezon oyuncuyu tarihe damgasını vuran ve unutulmaz bir Müslüman komutan olarak tarihi değiştiren Selahaddin Eyyubi olarak izleyeceksiniz.

Uğur Güneş, çok zor bir dönemde çok özel bir dizinin başrolü olarak büyük sınav verecek! 9

Fragmanın yayınlanmasının ardından Uğur Güneş de sosyal medya hesaplarından paylaşımlar yaparak hayranlarını yeni diziye çağırdı.

Ünlü oyuncunun “Cihana adalet, Kudüs’e hürriyet” mesajı bugünkü siyasi ortama bakıldığı zaman büyük bir anlam taşıyor.