Ana sayfa Sosyal Medya Birce Akalay 4 yıl sonra televizyona döndü ve yeni dizisinin hikayesi çok dokundu!

Birce Akalay 4 yıl sonra televizyona döndü ve yeni dizisinin hikayesi çok dokundu!

tarafından ker_def

Bir Derdim Var isimli yeni Kanal D dizisinin fragmanları yayınlanmaya başladıkça Birce Akalay hayranlarının da heyecanı giderek artıyor. Çekimlerine devam edilmekte olan dizinin alışılmışın dışında bir hikayesi bulunuyor.

Gençlerin ve ailelerinin yaşadığı sorunlara eğilen bir yapım olarak televizyon ekranında fark yaratma iddiasına sahip olan Bir Derdim Var dizisinde, Birce Akalay ile birlikte Mert Fırat’ı başrolde görmekteyiz. İki tecrübeli oyuncunun da güçlü bir uyum ve yüksek bir enerji ile izleyicilerin karşısına çıkması bekleniyor.

Şimdiye kadar yayınlanan tanıtımlar ve paylaşılan fotoğraflar ile Bir Derdim Var dizisi izleyicileri bir hayli meraklandıran bir yapım oldu. Dizinin hikayesi de çok ilgi çekecek gibi gözüküyor. Özellikle de Birce Akalay’ı 4 yıl sonra yeniden televizyon ekranına çekebilmesi bile proje adına önemli bir başarı olarak gözüküyor.

Doktor Nilüfer karakteri ile kamera karşısına geçen Birce Akalay yeni projesi ve karakteriyle ilgili şunları söyledi:

“4 yıl sonra televizyona yeniden geri dönmek ilk başta birazcık ürkütücü gibi gelse de senaryoyu okuduğum an fikrim değişti. Bu hikaye bana çok dokundu ve çok heyecanlandım. 1. Bölüm senaryosunu bitirdim heyecandan yerimde duramadım bütün gece evin salonunda yürüdüm durdum ve içimdeki ses dedi ki “tamam budur”. Travması olan gençlerimize yardımcı olan, onları iyileştiren, tedavi eden değişik bir kadın Doktor Nilüfer… Çocuk- ergen psikiyatri servisinde gençlerimizin hikayelerini ekrana getirmeye çalışacağız.”