Ana sayfa Dizi Haberleri Kanunsuz Topraklar dizisine bir kardeş dizi gelmeyecek!

Kanunsuz Topraklar dizisine bir kardeş dizi gelmeyecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Yeni sezonun en dikkat çeken projelerinden birisi de Kanunsuz Topraklar… Gold Film tarafından çekimlerine başlanan dizi izleyicileri 1940’lı yılların Türkiye’sine götürecek. Uğur Güneş ile Esra Bilgiç ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi bir aşk hikayesi ve kömür madenleri konusu da yapımda farklı bir şekilde yansıtılacak.

Zonguldak’ta dizinin ekibinin bir dizi çekimlerde bulunduğu daha önceden ortaya çıkmıştı. Bu çekimlerin tamamlandığı ve İstanbul’daki hikayenin çekimlerinin de başlayacağı bilgisi gelmişti… Gold Film’in sahibi Faruk Turgut ile görüşen Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, firmanın 2021-2022 sezonunda başka bir projesinin olmadığını duyurdu.

Gold Film, yeni sezonu tek bir dizi ile kapatmak derdinde. Şirketin sahibi Faruk Turgut’un bu kararının altında ise ekonomik nedenlerin yattığı açıklamasından anlaşılıyor.

Faruk Turgut’un Sina Koloğlu’nun köşesinde yer alan sözleri şöyle:

“Şu anda ‘Kanunsuz Topraklar’ı çekiyorum. Yönetmen Faruk Teber, senarist Zülküf Yücel. Uğur Güneş ve Esra Bilgiç başrollerde. Zonguldak’ta madende çalışıyoruz. 1940’ların maden işçilerinin hayatını anlatıyor. Bunun dışında başka bir proje düşünmüyorum. Ortalık toz duman, bu sene sakin gitmekte fayda var.”