Ana sayfa Sosyal Medya Uğur Güneş kas şov yaptı yine! Serkan Çayoğlu, Kıbrıs’ta sevimli dostuyla pek mutlu!

Uğur Güneş kas şov yaptı yine! Serkan Çayoğlu, Kıbrıs’ta sevimli dostuyla pek mutlu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranın iki ünlü sevilen jönü, iki ayrı diziyle gündemde. Henüz ikisinin de dizisi başlamadı. Şu sıralar yeni dizilerindeki rolleriyle konuşuluyorlar. Aynı zamanda sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlar da hayranları tarafından merakla takip ediliyor. Serkan Çayoğlu ve Uğur Güneş’in son paylaşımlarına bir göz atalım…

İlk sırada Serkan Çayoğlu var. Sezon başında oynadığı Yeni Hayat isimli Kanal D’nin dizisi 9. bölümde final yapınca oyuncu, yeni bir dizi ile anlaştı. Bir Zamanlar Kıbrıs isimli dizisi, TRT1’de yayınlanacak.

Perşembe akşamları ekrana gelecek olan dizi, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde çekiliyor. 1963 yılından başlayan hikaye, 1974 Kıbrıs Barış Harekatı’na kadar devam edecek.

Dönem dizisinde Ankaralı bir istihbarat görevlisini oynayan Serkan Çayoğlu, dizi çekimlerinden arta kalan zamanını adayı gezerek değerlendiriyor.

Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Özge Gürel’in de ziyaretine geldiği Çayoğlu, adada çok mutlu. Bol bol sahil kenarında gezip pozlar veren oyuncu, bu kez yolda karşılaştığı bir sıpayı doyurdu.

Elindeki böreği sevimli sıpaya yediren oyuncunun eğlenceli anları, aşağıdaki karelerde de görülüyor…

Uğur Güneş kas şov yaptı yine! Serkan Çayoğlu, Kıbrıs'ta sevimli dostuyla pek mutlu! 9

“Beraber güldük biz bu yollarda” cümlesini o anları paylaşmakta Serkan Çayoğlu…

Uğur Güneş kas şov yaptı yine! Serkan Çayoğlu, Kıbrıs'ta sevimli dostuyla pek mutlu! 10

Gelelim Uğur Güneş’e… O da bir süre önce Bir Zamanlar Çukurova dizisinden ayrıldı ve yeni dizisi Kanunsuz Topraklar’a hazırlanıyor.

Faruk Teber’in yöneteceği ve Fox TV’de yayınlanacak dizisinde bir madenciyi oynayacak. Güneş, şu sıralar bol bol spor yapıyor.

Kaslarını geliştiren oyuncu, zaman zaman vücut şov ile hayranlarıyla geldiği noktayı da paylaşmakta. İşte o pozlarından biri daha…

Uğur Güneş kas şov yaptı yine! Serkan Çayoğlu, Kıbrıs'ta sevimli dostuyla pek mutlu! 11