Ana sayfa Sosyal Medya Kimse kendini tutamadı! Nur Fettahoğlu’nun Hükümsüz’deki o sahnesine rol arkadaşları bile hayran kaldı!

Kimse kendini tutamadı! Nur Fettahoğlu’nun Hükümsüz’deki o sahnesine rol arkadaşları bile hayran kaldı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Nur Fettahoğlu, ekranlara en son Babil dizisiyle gelmişti. Oyuncunun şu günlerde Star TV’nin yeni dizisi Kağıt Ev’de oynayacağı haberleri medyada yer almakta. Erdal Beşikçioğlu ile başrolünde oynayacağı diziyle anılırken, aynı zamanda bir başka proje ile de çok konuşuluyor.

Fettahoğlu, Exxen için çekilen ve “Engellenebilir her ölüm, cinayettir” sloganı ile yola çıkan Hükümsüz dizisinde mağdur bir kadını oynuyor. Gerçek hayatta yaşanmış olan hikayelerden derlenen kadın cinayetlerini konu alan dizideki çarpıcı bir hikayede yer almakta.

Dizinin birinci sezonunun 9. ve 10. bölümlerinde konuk oyuncu oldu Nur Fettahoğlu. Fragmanlar dönmeye başladıktan sonra da izleyenlerin ilgisini çekti oyuncunun rol aldığı sahneler.

Ömer Faruk Sorak’ın yönetmenliğini üstlendiği dizide Hande Doğandemir, Alican Yücesoy, İsmail Hacıoğlu, Ruhsar Öcal, Mehmet Ulay, Şebnem Doğruer ve Pınar Bibin oynuyor.

Ünlü isimlerin konuk olarak katıldıkları Hükümsüz, konusuyla olduğu kadar, başarılı oyunculuklarıyla da dikkat çeken bir yapım. Nur Fettahoğlu da övgü alan isimlerden.

Oyuncu, dizinin mahkeme sahnesindeki performansı ile izleyiciden olduğu kadar meslektaşlarından da övgüler alıyor. Fettahoğlu’nun o sahnesi için Alican Yücesoy, merak ettiren bir açıklama yaptı.

Instagram’da hayranlarından gelen soruları yanıtlayan Yücesoy, bir takipçisinin “Hükümsüz’ün konusu çok güzel, canlandırırken gerçekten ağladığınız oluyor mu?” sorusuna Nur Fettahoğlu’nun olduğu sahneyi paylaşarak “Son bölümün bu sahnesi çekilirken kimse kendini tutamadı” yanıtını verdi.

Nur Fettahoğlu da meslektaşından gelen bu mesaj üzerine “Sizin tarafınızdan övgü almak büyük bir onur efendim” diye yanıt verdi.

Kimse kendini tutamadı! Nur Fettahoğlu'nun Hükümsüz'deki o sahnesine rol arkadaşları bile hayran kaldı! 7

Exxen platformuna üye olanların büyük beğeniyle izledikleri Hükümsüz’ün ikinci sezonu için de Nur Fettahoğlu’nun prensipte anlaştığı konuşulmuştu. Rolünün devam edip etmeyeceği merakla bekleniyor.

İşte Hükümsüz dizisi 10. bölüm tanıtımı: