Ana sayfa Dizi Haberleri Hande Soral, Selin Genç, Hilal Altınbilek… Bir Zamanlar Çukurova kadınları, sosyal medyayı tek tek bombaladılar!

Hande Soral, Selin Genç, Hilal Altınbilek… Bir Zamanlar Çukurova kadınları, sosyal medyayı tek tek bombaladılar!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Çekimleri Adana’da süren dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova, konusu kadar oyunculuklarıyla da dikkatleri çekmekte. Atv’de Perşembe akşamları yayınlanan dizinin yeni sezonu da yine heyecanlı bölümlerle ekrana geliyor. Dizide ayrıca kadın oyuncular da dönem kostümleri, makyajları ve saçlarıyla büyük dikkat çekiyorlar.

Hepsi birbirinden alımlı oyuncular, yetenekleri, başarılı performanslarının yanı sıra güzellikleriyle de beğeni topluyorlar. Başrolde yer alan dizinin Züleyha’sı Hilal Altınbilek’in yanı sıra diğer kadın oyuncular da göz dolduruyor.

Sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla dikkat çeken bu isimler arasında, diziye yeni katılan Hande Soral ve Selin Genç de var. Üç oyuncunun son instagram paylaşımları da ardı ardına geldi… Şimdi o paylaşımlara bir göz atalım…

İlk sırada Hande Soral var… Soral, Ümit karakteri ile katıldığı dizide oyunculuğuyla olduğu kadar güzelliğiyle de her giydiğini yakıştıran ve dönem kıyafetleriyle de beğeni toplayan bir isim.

Oyuncu ayrıca sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla da dikkat çekiyor.

Hande Soral, Selin Genç, Hilal Altınbilek... Bir Zamanlar Çukurova kadınları, sosyal medyayı tek tek bombaladılar! 11

Bir diğer isim ise dizinin başrolü Hilal Altınbilek. Oyuncunun pozlarına bakılırsa dizinin çekimleri için bulunduğu Adana’da kaldığı otel odasından çekmiş pozları…

Hande Soral, Selin Genç, Hilal Altınbilek... Bir Zamanlar Çukurova kadınları, sosyal medyayı tek tek bombaladılar! 12

Güneşli bir günün coşkusuyla çektiği pozlarını hayranlarıyla paylaştı oyuncu. Yüzünde hiç makyaj olmayan Hilal Altınbilek’in doğal haliyle güzelliği de ortada…

Hande Soral, Selin Genç, Hilal Altınbilek... Bir Zamanlar Çukurova kadınları, sosyal medyayı tek tek bombaladılar! 13

Bir diğer sosyal medya paylaşımı ise Selin Genç’ten geldi. Dizide Gülten’i oynayan Genç, Adana’nın geleneksel kıyafetleri ve başındaki yazmasından sonra günlük hayatındaki pozlarıyla büyük dikkat çekiyor.

Hande Soral, Selin Genç, Hilal Altınbilek... Bir Zamanlar Çukurova kadınları, sosyal medyayı tek tek bombaladılar! 14

Dizide bambaşka bir kimliğe bürünürken, kendi hayatındaki hali de merakla takip ediliyor hayranları tarafından. Selin Genç, ayrıca dizinin Şermin’i Sibel Taşçıoğlu ile kahve içerken çektiği bir pozuyla da takipçilerine güzel bir sürpriz yapmakta.

Dönem kostümleri, saçları ve makyajları olmadan günlük halleriyle görülen oyuncuların son pozları aşağıda…

Hande Soral, Selin Genç, Hilal Altınbilek... Bir Zamanlar Çukurova kadınları, sosyal medyayı tek tek bombaladılar! 15