Ana sayfa Sosyal Medya Uheeyy!! Yıldız’a bak sen! Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ta Yıldız’ın hallerine Aslıhan Güner bile şaşırdı!

Uheeyy!! Yıldız’a bak sen! Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ta Yıldız’ın hallerine Aslıhan Güner bile şaşırdı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Cumartesi akşamları Show TV’de yayınlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın bu hafta 54. bölümü ekrana gelecek. Her hafta heyecanlı ve macerası bol sahnelerle ekrana gelen dizide yine hem çok güldürecek hem de heyecan yaşatacak bir bölüm izleyenleri bekliyor! Tanıtımı izleyenler, Sefer ve Nahide’nin yaşadıklarına gülerken Kuzey’in de zor durumda olduğunu gördü.

Dizinin gençleri de Kuzey ile birlikte Rus mafyasının eline düşünce Yıldız olaya el koyacak! Cesareti ile herkesi şaşkına çevirecek olan Yıldız, karnı burnunda haliyle Kuzey’i kurtarmak için harekete geçiyor. Eğlenceli sahnelerin yer aldığı yeni bölümdeki bu duruma Aslıhan Güner bile şaşırdı!

Güner, oynadığı karakterin hamile haliyle eline silah alıp oteli basması ve Rus mafyasının üzerine yürümesine şaşırmış! Oyuncu, insatgram’dan yaptığı paylaşımla duruma esprili bir yorum yapıyor.

Kuzey’in kızları ve sevgililerinin gözleri önünde elinde iki tane silahla Yıldız’ın hali, izleyenlere de ilginç anlar yaşatacak. Keyifli bir bölümün geldiği bu sahnelerden belli olmakta.

Aslıhan Güner, sahneden bir fotoğrafı instagram sayfasından paylaşıp “Yıldız Allah aşgına, hamile hamile bu nasıl hareketler ya!” diyerek esprili bir gönderme yapıyor oynadığı karaktere…

Uheeyy!! Yıldız'a bak sen! Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ta Yıldız'ın hallerine Aslıhan Güner bile şaşırdı! 7

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğuna Ersoy Güler’in oturduğu Kuzey Yıldızı-İlk Aşk’ın başrollerini Aslıhan Güner ve İsmail Demirci paylaşırken, dizide Toygan Avanoğlu, Cezmi Baskın, Hüseyin Soysalan, Uğur Demirpehlivan gibi birçok başarılı isim de rol alıyor.

İşte 54. bölüm tanıtımı:

ldu.