Ana sayfa Sosyal Medya Mahur olmak kolay değil! Alina Boz, formunu korumak için çok ter döküyor!

Mahur olmak kolay değil! Alina Boz, formunu korumak için çok ter döküyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – atv ekranlarında yayınlanan Maraşlı dizisi, yeni sezonun iddialı bir yapımı olarak ekrana gelmeye başladı ve kısa sürede Pazartesi akşamları yayınlanan bazı dizilerden izleyici almayı da başardı. Kısa sürede reytingleriyle kanalın da yüzünü güldüren bir başarı elde etti.

Dizide Burak Deniz ve Alina Boz ikilisi, çok iyi bir uyum yakalamış görünüyorlar. Dizinin takipçileri, bu iki ismi birbirlerine çok yakıştırmakta. Burak Deniz’in Maraşlı ve Alina Boz’un da Mahur karakteri ile yer aldığı dizi, ilgiyle izleniyor.

Şu ana kadar 8 bölümü yayınlanan dizi, hikayesiyle izleyiciyi de yakalamışa benziyor. Burak Deniz’i şivesiyle, duruşuyla Maraşlı olmaya çok yakıştıran izleyici, Alina Boz’u da ‘Mahur olmak için doğmuş’ diyecek kadar çok yakıştırmış rolüne.

Alina Boz da Elimi Bırakma dizisinden sonra döndüğü ekranda Mahur rolüyle izleyicinin beğenisini almaya devam ediyor. Genç kuşağın başarılı ve yetenekli isimlerinden birisi olan Alina Boz, aynı zamanda güzelliği ile de konuşuluyor.

Hayranlarının beğeni yağdırdığı oyuncu, formunu korumak için de spor yapıyor. Üstelik de hayli ter döküyor! Alina Boz, instagram’dan spor salonundaki halini paylaştı.

Oyuncunun eğitmeni, 10 kiloluk dambılları kaldırttırken, Alina Boz’un da hayli zorlandığı ama yine de başardığı görülüyor paylaşımında.

Ekranda fit görünmek için formunu korumanın hiç de kolay olmadığı, o güzelliğin arkasında zorlu bir süreç olduğunu da gözler önüne seriyor oyuncu paylaşımı ile.

İşte o anlardan kareler…

Mahur olmak kolay değil! Alina Boz, formunu korumak için çok ter döküyor! 9

Mahur olmak kolay değil! Alina Boz, formunu korumak için çok ter döküyor! 10

Mahur olmak kolay değil! Alina Boz, formunu korumak için çok ter döküyor! 11