Ana sayfa Dizi Haberleri Ulaş Tuna Astepe, çocukluk hayalini Hayat Bugün dizisiyle gerçekleştirdi!

Ulaş Tuna Astepe, çocukluk hayalini Hayat Bugün dizisiyle gerçekleştirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hayat Bugün isimli yeni doktor dizisiyle bir kez daha hayranlarını mest eden Ulaş Tuna Astepe, iki bölümü yayınlanan dizide Doktor Barış Güvener karakterini canlandırıyor. Sen Anlat Karadeniz dizisiyle büyük başarı kazanan oyuncu, geçen sezon da Barbaroslar isimli tarihi dizide etkili performansı ile göz doldurdu.

Bu sezon Show TV’nin en iddialı dizilerinden olan Hayat Bugün’de izlemekte olduğumuz ünlü oyuncu, çocukluğunda hayalini kurduğu noktada bulunuyor. Ulaş Tuna Astepe’nin çocukluğunda doktor olma hayalinin gerçekleştiğini söyleyen kişi ise rol arkadaşı Hazar Ergüçlü oldu.

Dizideki partneri hakkında konuşan Hazar Ergüçlü, “Ulaş bunu düşünmüş. Bu iş geldiğinde konuşmuştuk. Düşünmüş yani, gitmiş bakmış” diye konuştu. Hazar Ergüçlü, partnerinin çocukluk halini de bugün oyuncu olarak doktor rolü yaparak gerçekleştirdiğini anlatmış oldu.

Dizide Aras karakteriyle izlediğimiz Tansel Öngel de çocukluğunda doktor olmayı da düşündüğünü ama birçok mesleği düşündüğünü de ifade etti.

Ulaş Tuna Astepe, çocukluk hayalini Hayat Bugün dizisiyle gerçekleştirdi! 7

Role hazırlanırken, gerçek ameliyatlara girdiğini anlatan Tansel Öngel, “Bir gün içinde 6 operasyon gördüm, onlara şahit olma şansım oldu. Onların hayatının zorluklarına ve ayrıntılarına şahit olma şansım oldu. Müthiş bir macera” diye konuştu.

Hazar Ergüçlü de canlandırdığı Suzan karakteri ile hikayede yer alıyor ve kendisinin de çok fazla kanser hastasıyla bir araya gelerek onlarla konuştuğunu dile getirdi. Pandemi ile de birlikte doktorların Türkiye’de çok zorlu süreçlerden geçtiklerini anlatan oyuncu, zor bir meslek olduğuna değindi.

Hande Doğandemir de hikayede acil doktoru olarak yer alıyor ve bunun için de iki farklı devlet hastanesinin acil bölümünde bir süre vakit geçirerek onları gözlemlediğini dile getirdi.