Ana sayfa Sosyal Medya Bir Peri Masalı dizisinde Zafer ile Melis çiftine ilgi çok arttı!

Bir Peri Masalı dizisinde Zafer ile Melis çiftine ilgi çok arttı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Alina Boz ile Tarık Emir Tekin’in başrollerinde yer aldığı Bir Peri Masalı dizisi ekranlara iddialı giriş yaptı ancak izleyiciden beklenen ilgiyi görmedi. Dikkat çeken hikayesi, ünlü oyuncuları ve iddialı bir tanıtım kampanyası ile sunulmasına rağmen dizinin reytinglerinin kötü gelmesi şaşırtıcı oldu.

Ancak dizinin 26 Ekim Çarşamba günü yayınlanan 5. bölümünde hikayede bir ters köşe yaşandı. Şimdiye kadar Tarık Emir Tekin’in canlandırdığı ‘Onur’ karakteriyle Alina Boz’un hayat verdiği ‘Melis’ arasında yaşanacak aşka odaklanan izleyici yeni bölümde yaşanan bir gelişme ile ibreyi başka bir aşka çevirdi.

‘Melis’in aslında ‘Zeynep’ olduğunu ve hakkındaki tüm gerçekleri öğrenen ‘Zafer’  Melis’e evlenme teklif etti. Genç kadına aşkını daha önce itiraf eden Zafer öğrendiklerine rağmen aşkından vazgeçmedi.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

MEDYAPIM (@medyapimresmi)’in paylaştığı bir gönderi

Mustafa Mert Koç’un canlandırdığı ‘Zafer’ karakterinin bu hareketi sosyal medyayı da hareketlendirdi. Dizi izleyicisi çifti birbirine çok yakıştırdı. Onur’un Melis hakkındaki gerçekleri öğrense asla genç kadını kabul etmeyeceğini belirten dizi izleyicileri Zafer’in, tehdit etmeden aşkının peşinden gitmesini alkışladı.

Şimdi gözler Fox TV’ye çevrildi; Şayet reytingler düşük gelmeye devam eder ise Fox TV’nin final kararı vermesi bekleniyor. Eğer reytinglerde olumlu bir yükseliş gözlenir ise diziye biraz daha süre tanınabilir.

Son yayınlanan bölüme damga vuran Melis ve Zafer ikilisi arasında yaşananlar, Bir Peri Masalı’nı kurtarabilecek mi? İlerleyen zamanlarda göreceğiz.