Ana sayfa Dizi Haberleri Umut Işığım dizisi öncesi Tolgahan Sayışman’ın pozitif enerjisi!

Umut Işığım dizisi öncesi Tolgahan Sayışman’ın pozitif enerjisi!

tarafından ker_def

Yeni sezonda Umut Işığım isimli diziyle ekrana dönüş yapacak olan Tolgahan Sayışman, Hande Erçel ile başrolde yer aldığı Siyah İnci dizisinin hayal kırıklığını, Umut Işığım ile üzerinden atacak.

Dizide Yılmaz karakterine hayat verecek olan oyuncu, özellikle kadın hayranlarının yakın takibinde.

Eşi Almeda Abazi ile mutlu bir hayatı olan Sayışman, önceki gün Nişantaşı’nda gazetecilerle karşılaştı.

Umut Işığım dizisi öncesi Tolgahan Sayışman'ın pozitif enerjisi! 8

Milliyet gazetesinin haberine göre içeride yaklaşık üç saat kalıp, cilt bakımı yaptıran üçlüden çıkışta önce Tolgahan Sayışman ile Almeda Abazi’nin arkadaşı kapıda belirdi.

Sayışman, basın mensuplarını fark edince hemen arkalarından gelen eşinden yardım isteyip “Almeda çabuk gel aşkım yoksa beni yakalayacaklar, yanlış anlayacaklar” diyerek espri yaptı. Yakışıklı oyuncunun bu esprisine eşi kahkahalarla karşılık verdi.

Umut Işığım dizisi öncesi Tolgahan Sayışman'ın pozitif enerjisi! 9

Umut Işığım Dizinin Konusu:
Askerlikten malulen emekli olan Yılmaz, Köyceğiz’in ıssız bir adasında bulunan deniz fenerine yerleşir. Onu Köyceğiz’e bağlayan ilk şey Elif’in hayat sevinci olur. Elif’e aşık olmadan evlenip hayata tutunma kararı aldığında ise yeni ailelerinin tek eksiğinin bir bebek olduğunu biliyordur. Ancak Elif’in peş peşe bebeklerini kaybetmesi, ikisini de perişan eder… Ta ki bir bebeklerinin öldüğü sabah, denizden canlı bir bebek gelene kadar… Elif, bebeği Allah tarafından gönderilen bir hediye olarak alır. Bu tesadüf; Yılmaz, Elif ve kaybolan çocuğunu arayan Derya arasında herkesin hayatını derinlemesine etkileyecek olaylara sebep olur.