Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü çiftin yolları ayrıldı; Hande Erçel New York’a gitti, Kerem Bürsin’in aklı İspanya’da kaldı!

Ünlü çiftin yolları ayrıldı; Hande Erçel New York’a gitti, Kerem Bürsin’in aklı İspanya’da kaldı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Fox TV’de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisi mutlu beraberlikleiryle magazin basınında parmakla gösterilen ünlü çiftler arasında.

Sen Çal Kapımı dizisi final yapan ikiliden Kerem Bürsin pek çok yeni proje anlaşması yaptı. Hande Erçel ise bir süre dinleneceğini ve ABD’de dil eğitimi alacağını açıklamıştı.

Ünlü çiftin yolları ayrıldı. Hande Erçel New York’a gitti. Kerem Bürsin yeni projeleri için Türkiye’de kaldı. Erçel, instagram hesabından da New York’tan ilk paylaşımını yaptı.

Ünlü çiftin yolları ayrıldı; Hande Erçel New York'a gitti, Kerem Bürsin'in aklı İspanya'da kaldı! 10

Öte yandan geçtiğimiz hafta Gran Canaria Swimm Week by Mc’nin davetlisi olarak İspanya’nın Kanarya Adaları’na giden ünlü oyuncu Kerem Bürsin ise İspanya’da büyük bir ilgiyle karşılanmış oyuncunun başka şehirden hayranları bile havalimanına ünlü oyuncuyu görmeye gelmişti.

Kerem Bürsin geçtiğimiz günlerde İspanya’dan döndü ancak ünlü oyuncunun aklı orda kalmış olacak ki instagram hesabından fotoğrafları art arda sıraladı.

Ünlü çiftin yolları ayrıldı; Hande Erçel New York'a gitti, Kerem Bürsin'in aklı İspanya'da kaldı! 11

İspanya’daki günlerinden fotoğrafları takipçileriyle paylaşan Kerem Bürsin paylaşımına, “Seninle asla unutmayacağım bazı anları paylaşmak istiyorum” yazdı.

Ünlü çiftin yolları ayrıldı; Hande Erçel New York'a gitti, Kerem Bürsin'in aklı İspanya'da kaldı! 12

İspanya’da hayranlarının sevgi gösterileri karşısında bir hayli duygulanan Bürsin, “Hepinizi seviyorum. İyi ki geldin. İyi ki varsınız” diyerek duygularını dile getirmişti.

Ünlü çiftin yolları ayrıldı; Hande Erçel New York'a gitti, Kerem Bürsin'in aklı İspanya'da kaldı! 13

İspanya dönüşü havalimanında ünlü oyuncuyu sevgilisi Hande Erçel karşılamıştı. Kerem Bürsin İspanya’da gördüğü ilgi üzerine magazin basınına kısa bir açıklama da yapmıştı.