Ana sayfa Dizi Haberleri Cuma akşamı meydan savaşı başlıyor! Aziz, Destan, Sana Söz hepsi cuma akşamında!

Cuma akşamı meydan savaşı başlıyor! Aziz, Destan, Sana Söz hepsi cuma akşamında!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay — Yeni sezonun yeni dizileri ekrana gelmeye başladıkça reyting savaşı da kızışıyor. Görünüşe göre en kanlı savaşlardan biri cuma akşamları yaşanacak. Cuma akşamları yayınlanacak Aziz, Destan, Sana Söz, Aşk Mantık İntikam, Arka Sokaklar, Kırmızı Oda ve Kıbrıs Zafere Doğru bu savaşın tarafları olacak.

Bu cuma akşamından itibaren ortalık karışacak. Zira birbirinden iddialı dizilerin hepsi cuma akşamı yayınlanacak, ortalıkta kanlı bir reyting savaşı yarışacak. Bu savaşın kazananlarını izleyici belirleyecek.

Çok uzun süredir beklenen Aziz dizisinin ilk bölümü bu cuma akşamı Show TV’de olacak. Ekranların en sevilen oyuncuları Damla Sönmez ve Murat Yıldırım’ı bir araya getiren dönem dizisi daha tanıtımlarıyla çok büyük heyecan yarattı. Çarpıcı bir hikayeyle ekrana gelecek olan dizi, cuma gecesinin en güçlülerinden biri.

Cuma akşamı meydan savaşı başlıyor! Aziz, Destan, Sana Söz hepsi cuma akşamında! 10

Aziz dizisinin en büyük rakiplerinden biri ATV dizisi Destan. Kesin yayın tarihi henüz açıklanması ancak cuma akşamları yayınlanacağı duyuruldu. Hercai dizisiyle milyonlarca hayran edinen Ebru Şahin’in başrolünde yer aldığı dizi daha ekrana gelmeden yurt dışında satıldı bile. Ebru Destan’ı bir dişi kurt gibi ekrana getirecek dizi özellikle aksiyon sahneleriyle büyük merak uyandırıyor.

Cuma akşamı meydan savaşı başlıyor! Aziz, Destan, Sana Söz hepsi cuma akşamında! 11

Cuma gecesi ilk bölümü yayınlanacak bir başka dizi Sana Söz. Polisiye bir yapım olarak öne çıkan Sana Söz dizisinde bir cinayet davasını çözmeye çalışan komiser Ömer ile, programcı Elif karakterlerinin hikayesini izleyeceksiniz. Star TV’de yayınlanacak dizinin başrollerinde Nehir Erdoğan ve Erkan Petekkaya var.

Cuma akşamı meydan savaşı başlıyor! Aziz, Destan, Sana Söz hepsi cuma akşamında! 12

Cuma gecesinin eski dizilerinden Arka Sokaklar başarısını zaten yıllardır kanıtlamış bir dizi. Kanal D’de yayınlanan dizi artık kemikleşmiş bir izleyici kitlesine sahip ve reytinglerde başarılı. Yaz dizisi olarak başlayan Aşk Mantık İntikam’da Fox TV’de başarıyla devam eden bir başka dizi.

Cuma akşamı meydan savaşı başlıyor! Aziz, Destan, Sana Söz hepsi cuma akşamında! 13

TV8’de yayınlanan ve geçen sezon başlayan Kırmızı Oda son zamanlarda reytinglerde bir hayli düşüş yaşıyor. TRT 1 dizisi Kıbrıs Zafere Doğru da geçen sezondan devam eden ancak reytinglerde bir türlü başarıyı yakalayamayan bir yapım. Dolayısıyla bu iki dizi cuma gecesinin zayıf halkaları olarak karşımıza çıkıyor.