Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü diyetisyen Ender Saraç karantinaya alındı! Eşinden açıklama var!

Ünlü diyetisyen Ender Saraç karantinaya alındı! Eşinden açıklama var!

tarafından ker_def

Diyetisyen Ender Saraç’ın eşi Benan Saraç’tan eşinin koronavirüse yakalandığı yönündeki iddialar üzerine Kanal D’ye konuştu. Benan hanım “Hekim bilinci ile risk almak istemedi” dedi ve eşinin karantinada olduğunu belirtti.

Ünlü diyetisyen Ender Saraç, koronavirüs şüphesiyle karantinaya altına alındı. Saraç’ın eşi Benan Saraç, Kanal D’de yayınlanan sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı “Neler Olur Hayatta?” programına telefonla bağlandı.

Benan Saraç, “Kendisi üst solunum yolu problemi yaşadığı için bir hekim olmanın bilinci ile genel bir kontrol yaptırmak istedi. Risk almak istemedi. Şu an yapılan testin sonucunu bekliyoruz” dedi.

Hasta mahremiyetine de dikkat çeken Benan hanım, “Bu konuda hastane çalışanlarının duyarlı olması gerekirdi. Hem işlerine olan saygıdan hem de hukuki olarak… Maalesef sadece bu konuda çok üzüldüm. Süreci her türlü detayı ile takip ediyoruz. Stres yapmayın. Sonuç negatif de çıkabilir ama pozitife de hazırız. Yılların doktoru, tecrübe birikimi var”  diye konuştu.