Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü Oyuncu Demet Evgar evlendi! 3,5 aylık hamile olduğu konuşulan oyuncudan ilk paylaşım geldi…

Ünlü Oyuncu Demet Evgar evlendi! 3,5 aylık hamile olduğu konuşulan oyuncudan ilk paylaşım geldi…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranlara en son Alev Alev dizisi ile gelmişti Demet Evgar. Rol aldığı sinema filmleri, tiyatro oyunları ve dizilerdeki başarılı oyunculuğu ile çok konuşulan Evgar, geçtiğimiz günlerde de Birleşmiş Milletler kadın birimi (un women) Türkiye’nin ilk iyi niyet elçisi olarak ilan edilmişti.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü için kendisinin hazırladığı bir afiş ile sokakta küçük bir gösteri yapan oyuncu, “Bu yola Ben Kadınım Farkındayım, Değişiyorum ve Değiştiriyorum” sloganıyla sosyal medyada da günün en çok konuşulan videolarından birine imza atmıştı.

Demet Evgar, bir başka sürprizi ise özel hayatında yaptı. Ünlü Oyuncu, uzun zamandır beraber olduğğu Başar Babataş ile aile arasında kıyılan bir nikahla dünyaevine girdi.

6 yıldır mutlu bir birliktelikleri olan çiftin bebek beklediği de konuşuluyor. Bu konuda herhangi bir açıklama yapmayan Evgar’ın nikah fotoğraflarındaki ayrıntılar ise söylentileri doğrular nitelikte.

Ünlü Oyuncu Demet Evgar evlendi! 3,5 aylık hamile olduğu konuşulan oyuncudan ilk paylaşım geldi... 10

Eşi ile verdiği pozda ikisinin de elinin karnının üzerinde olması, gelinliğinden büyüyen karnının belli olması da yine bebek beklediği iddialarını kuvvetlendirmekte.

Demet Evgar, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç tarafından kıyılan nikahın ardından instagram sayfasında nikahtan fotoğraflarını paylaştı. Aynı zamanda duygularını da yazan oyuncu, annesinin gelinliğini giydiğini de belirtti mesajında.

Ünlü Oyuncu Demet Evgar evlendi! 3,5 aylık hamile olduğu konuşulan oyuncudan ilk paylaşım geldi... 11

Pandemi nedeniyle küçük bir nikah yapıldığı ancak yaz aylarında bir düğün planlandığı da konuşuluyor. Çiftin nikahına aileleri ve yakınları katıldı.

Evgar’ın nikah şahitliğini çocukluk arkadaşları Duygu Acar ve Selen Öztürk yaptı. İşte Demet Evgar’ın instagram sayfasından yaptığı paylaşımlar….

 

Ünlü Oyuncu Demet Evgar evlendi! 3,5 aylık hamile olduğu konuşulan oyuncudan ilk paylaşım geldi... 12

Ünlü Oyuncu Demet Evgar evlendi! 3,5 aylık hamile olduğu konuşulan oyuncudan ilk paylaşım geldi... 13