Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu Demet Evgar hamilelik ve düğün ile ilgili her ritüeli kendi tarzında gerçekleştiriyor!..

Ünlü oyuncu Demet Evgar hamilelik ve düğün ile ilgili her ritüeli kendi tarzında gerçekleştiriyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Geçtiğimiz günlerde ‘baby shower partisi’ yerine ‘anneliğe geçiş kutlaması’ yapan Demet Evgar bu kez kına gecesinde boy gösterdi. Karnı burnunda göbek atan ünlü oyuncu o anları sosyal medyada da paylaştı.

İşletmeci sevgilisi Levent Babataş ile altı yıldır devam eden birlikteliğini geçtiğimiz Mart ayında evlilikle taçlandıran oyuncu pandemi nedeniyle aile arasında yapılan küçük bir törenle evlenmişti.

İlk bebeğine hamile olan Demet Evgar ‘baby shower partisi’ yerine Anadolu geleneği olan ‘anneliğe geçiş kutlaması’ yapmıştı.

6 aylık hamile ünlü oyuncu şimdi de kına gecesi yaptı. Yakın arkadaşlarının katıldığı gecede şarkılar söylendi danslar edildi. Karnı burnunda göbek atan Demet Evgar’ın o anları sosyal medyada gündem oldu.

Ünlü oyuncu Demet Evgar hamilelik ve düğün ile ilgili her ritüeli kendi tarzında gerçekleştiriyor!.. 8

Oyuncu instagram hesabından paylaştığı fotoğraflara, ‘Dün yine ritüelden ritüele (anlatacağım bi ara)” notunu düştü.  Çok sayıda hayranı ‘hamilelik bir insana bu kadar yakışır’ şeklinde yorumlarda bulundu.

Yakın arkadaşlarının katıldığı kına gecesinde Demet Evgar’a sürpriz erken doğum günü kutlaması da yapıldı. 18 Mayıs doğumlu oyuncuya arkadaşları sürpriz yapıp pasta getirdi. Yapılan jeste çok sevinen Demet Evgar, güzel dileklerde bulundu.

Ünlü oyuncu Demet Evgar hamilelik ve düğün ile ilgili her ritüeli kendi tarzında gerçekleştiriyor!.. 9

Geçtiğimiz günlerde anneliğe geçiş kutlaması yapan Demet Evgar, bu ritüelin anneliği ve doğurganlığı onurlandıran kadim bir Anadolu geleneği olduğunu, ABD’den ithal baby shower yerine Anadolu’da yüzyıllardır yapılan bu geleneği yaşatmayı tercih ettiğini söylemişti.

Kız çocuk bekleyen ünlü oyuncu kızına ‘Mavi adını vereceğini açıklamıştı. Demet Evgar, anneliğe geçiş kutlamasından da pek çok fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşarak duygularını,” Analığı, yaratımı; Mavi ile, kız kardeşlerimle, şarkılarla, dualarla, masallarla, danslarla onurlandırdığımız günümüz kutlu olsun” şeklinde ifade etmişti.