Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü Oyuncu Demet Evgar’ın bebeğinin cinsiyeti ve ismi belli oldu!

Ünlü Oyuncu Demet Evgar’ın bebeğinin cinsiyeti ve ismi belli oldu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Sürpriz bir nikahla uzun süredir birlikte olduğu iş insanı sevgilisi Levent Babataş ile geçtiğimiz günlerde evlenmişti Demet Evgar. ünlü Oyuncu, ailesi, sevdikleri, yakın dostları ile düğün pozlarıyla da çok konuşuldu. Annesinin gelinliğini giyen oyuncu, düğünde hayli neşeli pozlar verdi.

Bu arada Demet Evgar’ın hamile olduğu şeklinde bazı iddialar da gündeme geldi. Bebek bekleyen oyuncunun bazı fotoğraflarındaki detaylar da hamileliği ele veriyordu. Çiftin bir bebek bekledikleri iddiası bir süre önce doğrulandı.

Demet Evgar, şu sıralar hamileliğinin başlarında. Oyuncunun sade nikah törenindeki neşesinin ardında, aynı zamanda anne olmasının da etkili olduğu anlaşılıyor. Demet Evgar’ın üç aylık hamile olduğu da geçtiğimiz günlerde gündeme geldi.

Ünlü Oyuncu Demet Evgar'ın bebeğinin cinsiyeti ve ismi belli oldu! 8

Çiftin bebeklerinin cinsiyetinin de belli olduğu öğrenildi. Buna göre Demet Evgar ve Levent Babataş çiftinin bir kızları olacak.

Gazeteci Birsen Altuntaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Demet Evgar’ın kızının ismini Mavi koyacağını yazdı. Oyuncunun hem gözlerinin rengi olması hem de en sevdiği şiirin adı olması nedeniyle kızına bu ismi vereceği ifade ediliyor.
Ünlü Oyuncu Demet Evgar'ın bebeğinin cinsiyeti ve ismi belli oldu! 9

Demet Evgar, 2018’de bir derginin Mayıs 2018 sayısı için de Edip Cansever’in ‘Mavi Huydur Bende’ şiirinin dizelerini okumuştu.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde tek başına sokakta kadın hakları üzerine kısa bir gösteri düzenleyen Demet Evgar’ın aynı günlerde Birleşmiş Milletler Kadın Birimi (UN Women) Türkiye Ofisi’nin ilk ‘İyi Niyet Elçisi’ olduğu açıklanmıştı.

Bu arada Pandemi nedeniyle aile arasında yapılan nikah töreninin ardından; Demet Evgar ve Levent Babataş çiftinin düğünü dostlarının da katılımı ile yaz aylarında gerçekleştirileceği konuşuluyor.