Ana sayfa Dizi Haberleri Kimse inanmamıştı ama oldu! Mahkum dizisine iki oyuncu katılırken, bir başrol ise ayrıldı!

Kimse inanmamıştı ama oldu! Mahkum dizisine iki oyuncu katılırken, bir başrol ise ayrıldı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları ekrana gelen Fox TV’nin sevilen dizisi Mahkum, sezona en hızlı giriş yapan dizilerden birisi olmuştu. İsmail Hacıoğlu’nun oyunculuğuyla çok konuşulan ve aynı zamanda dizinin hikayesiyle de gündemden düşmeyen Mahkum dizisinde yeniliklere hazır olun!

Ayrılık haberleri ile birlikte diziye yeni oyuncu katılımları izleyenleri şaşırtmaya devam ediyor! Geçtiğimiz hafta 16. bölümü yayınlanmayan diziyi izleyici özlemişti. Yeni bölümün neden yayınlanmadığı açıklanmadı ancak diziyi merakla izleyenler, iki haftalık arayı zor beklediler adeta!

Her hafta başka bir heyecanın yaşandığı Mahkum dizisinde Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Melike İpek Yalova ve Seray Kaya başrollerde yer alıyor. Ancak bu isimlerden birisinin ayrılığı izleyenleri de şaşırtan bir gelişme oldu. Dizide Cemre karakterine hayat veren Seray Kaya’nın gideceği bir süre önce konuşulmuştu.

Kimse inanmamıştı ama oldu! Mahkum dizisine iki oyuncu katılırken, bir başrol ise ayrıldı! 7

Ancak Mahkum dizisinin izleyicileri, başrolde yer alan bir ismin gideceğine pek de inanmamıştı. Fakat Seray Kaya’nın rolünün hikayede giderek daha da arka plana düşmesi ile birlikte ayrılığının da geldiği anlaşıldı.

Bu arada Mahkum dizisine iki yeni ismin katılması da başka hikayeleri beraberinde getirecek. Bu isimlerden ilki Talat Bulut, bir süre önce diziye Sinyor ismiyle katılmıştı. Bulut’un gelişi ile birlikte dizinin hikayesinde de farklı açılımlar yaşanmaya başlandı.

Kimse inanmamıştı ama oldu! Mahkum dizisine iki oyuncu katılırken, bir başrol ise ayrıldı! 8

Güney Kore dizisi olan Innocent Defendant’tan uyarlanan Mahkum, tıpkı orijinali gibi büyük ilgi çeken bir yapım. Heyecanın hiç düşmemesi ve sürükleyiciliğin devam etmesi için de senaryoda beklenmeyen değişiklikler yaşanıyor. Cemre’nin gidişi, Sinyor’un gelişinin ardından diziye bir başka karakterin daha katılacağı da öğrenildi.

Kimse inanmamıştı ama oldu! Mahkum dizisine iki oyuncu katılırken, bir başrol ise ayrıldı! 9

Bir haftalık aranın ardından yeniden izleyicisi ile buluşan Mahkum dizisine başarılı oyuncu Elit Andaç Çam dahil oluyor. 1988 Malatya doğumlu olan Elit Andaç Çam, en son Savaşçı dizisinde Gökçen karakterini oynamıştı. Şu sıralar Saygı ve Aşk Kumardır isimli iki dijital dizi projesiyle de konuşulan Elit Antaç Çam, artık Mahkum dizisinin kadrosunda.