Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu Eda Ece bakın hangi dizinin fanı çıktı! Hem de rakip kanalda!..

Ünlü oyuncu Eda Ece bakın hangi dizinin fanı çıktı! Hem de rakip kanalda!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Fox TV’nin fenomen dizisi Yasak Elma’da canlandırdığı ‘Yıldız’ karakteriyle ekranlara damga vuran oyuncu Eda Ece sosyal medyadan yaptığı paylaşımla, bir televizyon dizisini çok severek izlediğini açıkladı.

Oyuncu Kanal D’nin Camdaki Kız dizisinin fanı çıktı. Eda Ece yoğun iş temposu dolayısıyla tam gününde izleyemesede sonraki günlerde Camdaki Kız dizisini takip ettiğini ifade etti.

Eda Ece diziyi izlerken instagram hesabından paylaşımda bulunarak Camdaki Kız ekibini tebrik etti. Ünlü oyuncu paylaşımına şunları yazdı; “Camdaki Kız favorilerimden 60. bölüm harikaydı. 61 için heyecanlıyım dün izleyememiştim açtım şimdi. Sette emek veren yorulan bütün oyuncuların ve tüm ekibin ellerine sağlık.”

Ünlü oyuncu Eda Ece bakın hangi dizinin fanı çıktı! Hem de rakip kanalda!.. 7

Kanal D’nin yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan sevilen dizisi Camdaki Kız ekrana gelen 61. bölümüyle 15 Aralık Perşembe akşamı izleyicilerle buluştu. Eda Ece’nin de severek takip ettiği dizinin yayınlanan son bölümünde en önemli karakterlerinden birisi hikayeye veda etti.

Gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı Camdaki Kız’ın son bölümünde Hayri’nin Nalan’ı döndürmek için ısrarlı çabaları olumlu sonuç vermedi. Nalan’la arasını düzeltmeye çalışan Sedat ise ailece çıkılan akşam yemeğindeyken aldığı haberle hastaneye koştu. Cana’nın kaza haberiyle sarsılan Sedat, Cana ve bebeğini kaybetmenin şokunu yaşadı.