Ana sayfa Dizi Haberleri Yüsra Geyik, Arka Sokaklar’daki cici Zeliş’ten sonra yeni rolüyle herkesi şoke edecek!

Yüsra Geyik, Arka Sokaklar’daki cici Zeliş’ten sonra yeni rolüyle herkesi şoke edecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yüsra Geyik, 2021 yılında Arka Sokaklar dizisine 16 sezonun öncesinde veda etti. Tam 15 yıl boyunca aynı dizi projesinde Hüsnü Çoban karakterinin gazeteci kızı Zeliş olarak izlediğimiz Yüsra Geyik, artık yeni roller yeni projeler için Arka Sokaklar’a veda eden genç isimlerden birisiydi.

Adeta televizyon ekranında büyüyen ve Arka Sokaklar’a katıldığı ergenlik döneminden gençlik zamanlarına izleyicilerin önünde büyüyen birisi olarak Yüsra Geyik’in hafızalarda çok fazla yeri var. Arka Sokaklar’dan geçen yıl ayrılmasının ardından Camdaki Kız dizisinde bir süre rol alan Yüsra Geyik, şimdi de yeni bir televizyon dizisine daha hazırlanıyor.

Garip Bülbül Neşet Ertaş isimli sinema filmde Yadigar karakterini de canlandıran oyuncu, Entaş ailesinin itirazı üzerine bu filmin yayınlanmasının engellenmesi nedeniyle belki de hayranları ile bu rolüyle hiç buluşamayacak.

Ancak Yüsra Geyik’i yeni dizisi Aile’de bambaşka bir karakterde izleyeceksiniz. Basına yansıyan haberlere göre; Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya’nın başrolünde yer alacağı dizide Yüsra Geyik’e de önemli bir rol düşüyor. Yağmur karakterinde uyuşturucu bağımlısı bir genç kadın olarak herkesi şaşkına çevirecek.

Yüsra Geyik, Arka Sokaklar'daki cici Zeliş'ten sonra yeni rolüyle herkesi şoke edecek! 7

Psikolog Devin karakterini canlandıran Serenay Sarıkaya ile sette birçok sahneye çıkacak olan Yüsra Geyik için, Aile dizisi bambaşka yeni deneyimleri beraberinde getirecek.

Devin ve uyuşturucu bağımlısı kardeşi Yağmur’un hikayesi izleyenleri derinden sarsacak. Ushan Çakır, Canan Ergüder, Hülya Soykan gibi önemli isimlerin de kadrosunda yer aldığı dizi için hazırlıklar devam ediyor.

Yüsra Geyik hayranları Arka Sokaklar dizisinde Zeliş karakterinde iyi aile terbiyesi almış ve eğitimli bir genç kadın olarak izleyicilerle buluşmuştu. Şimdi ise uyuşturucuya kendisini kaptıran ve hayatı dram içinde geçen Yağmur karakteri, genç oyuncunun tecrübelerine yenilerini katacak gibi gözüküyor.