Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk Laftan Anlamaz dizisinden sonra Hande Erçel ile Burak Deniz’in yeniden buluşma ihtimali bile güzel!

Aşk Laftan Anlamaz dizisinden sonra Hande Erçel ile Burak Deniz’in yeniden buluşma ihtimali bile güzel!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hande Erçel ile birlikte Burak Deniz’in başrolünde yer aldığı Aşk Laftan Anlamaz isimli romantik komedi dizisi bir döneme damga vuran yapımlardan olmuştu. 2016 – 2017 sezonunda yayınlanan dizi eğlenceli bir hikayeye sahipti ve dizi hayranlarının zihninde de hala duran bir yapım olarak biliniyor.

Murat ve Hayal karakterlerinin hikayesini tutkuyla sahiplenen izleyiciler toplam 31 bölüm süren bu diziden büyük keyif almıştı. Hande Erçel’in Güneşin Kızları projesi ile parlamasının hemen ardından gelen Aşk Latfan Anlamaz, gayet başarılı bir iş olarak dizi tarihine geçti.

Burak Deniz ile Hande Erçel uyumunu da beğenen izleyiciler o dönemde bu ikilinin yeniden bir araya gelmesini de çok istemişti. İşte aradan geçen 5 yılın ardından Hande Erçel ile Burak Deniz ikilisinin yeniden bir dizi projesinde buluşması ihtimali belirdi.

Basına yansıyan haberlere göre Hande Erçel için aranan televizyon dizisi, Fox TV için hazırlıkları süren İçimizdeki Yabancı olabilir. Proje için görüşmeler devam ediyor ve Erçel’in de ilgi gösterdiği gelen haberler arasında.

Senarist Ethem Özışık ile buluşan Hande Erçel’in İçimdeki yabancı isimli diziye sıcak bakması başrol erkek oyuncusunun Burak Deniz olarak belirlenmesi ile daha da bir anlam kazandı.

Aşk Laftan Anlamaz dizisinden sonra Hande Erçel ile Burak Deniz'in yeniden buluşma ihtimali bile güzel! 7

5 yıl önce romantik komedi hikayesinde buluştuğu Burak Deniz ile bu sefer dram dizisi çekme ihtimali Hande Erçel’in hayranlarını da memnun eden bir durum.

Ünlü oyuncu hem Disney Plus’ta yayınlanacak bir dizi için görüşmeler yapıyor hem de Fox TV’de bir televizyon dizisi için kendisine önerilen yapımlar arasında en iyisini bulmaya çalışıyor.

Çoklu kişilik bozukluğu yaşayan bir adamın trajik hikayesinin anlatıldığı İçimdeki Yabancı dizisinden gelen teklifi kabul etmesi durumunda Hande Erçel, 5 yıl önceki partneri Burak Deniz ile ikinci kez sete çıkacak.

Oyuncunun projeye sıcak baktığı ama henüz imza aşamasına gelinmediği de biliniyor. Hande Erçel de bazı projeler için görüşmelerinin sürdüğünü belirterek yeniden sete çıkmak için sabırsızlandığını ortaya koymuştu.