Ana sayfa Dizi Haberleri Ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu’ndan şaşırtan Tarkan ve sosyal medya itirafı!..

Ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu’ndan şaşırtan Tarkan ve sosyal medya itirafı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Fatmagül’ün Suçu Ne? dizisindeki ‘Mukaddes’ karakteri ile hafızalarda yer edinen oyuncu Esra Dermancıoğlu yeni sezonda, Star TV dizisi Kaderimin Oyunu’nda ‘Zahide’ karakterini canlandırıyor.

Meriç Aral ve Efe Tunçer’in Zorlu PSM YouTube kanalında yayınlanan Teras Noir programına konuk olan Esra Dermancıoğlu, sosyal medya ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Megastar Tarkan’a hayranlığını anlatan oyuncu, “Onunla tanışmayı çok isterim. Tarkan’ı sosyal medyadan takip ediyorum. Ara ara ‘Acaba geri takip ediyor mu?’ diye de bakıyorum. Ama sanırım sosyal medya hesabımda mavi tik olmadığı için görünmüyorum” dedi.

Ünlü oyuncu, “Aslında hatırı sayılır bir takipçim var ancak mavi tik’imin olmaması hoşuma gidiyor. Hatta tiksiz olmayı daha havalı buluyorum ve sosyal medyada o kadar çok takipçili olmayı biraz tehlikeli buluyorum. Ama beni takip eden pişman olmaz” ifadelerini kullandı.

Sosyal medyada zaman zaman iş ve özel hayatından eğlenceli videolar da paylaşan oyuncu son paylaşımıyla da dikkat çekti.

Ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu'ndan şaşırtan Tarkan ve sosyal medya itirafı!.. 7

Esra Dermancıoğlu’nun, ‘Keşke yeteneksiz olsaydım’ başlıklı yazısı bazı takipçileri tarafından beğenilirken, bazı takipçileri ise yazının yüksek ego içerdiği yönünde yorumlarda bulundular.