Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu Hande Doğandemir deprem sonrası isyanın sesi oldu!

Ünlü oyuncu Hande Doğandemir deprem sonrası isyanın sesi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hande Doğandemir, 6 Şubat’ta 9 saat arayla yaşanan deprem felaketinin ardından yaraların sarılması için büyük çaba gösteren oyunculardan birisi oldu.

Sosyal medya hesabı üzerinden bölgeden gelen yardım isteklerinin yayılması için çaba harcayan oyuncu, ayrıca çeşitli yollarla depremzedelere yardımlarda da bulundu.

Oyuncu, aynı süreçte sosyal medya üzerinden yaşanan ve insanın aklının almadığı farklı konular üzerinden de isyan etti.

Birçok konuda eleştiriler tutum sergileyen Hande Doğandemir, özellikle de bu büyük felaketten sonra hiçbir şey olmamış gibi bir algı ortamı yaratılmaya çalışılmasından şikayet etti.

Ünlü oyuncu Hande Doğandemir deprem sonrası isyanın sesi oldu! 8

Ünlü oyuncu, “Algı öyle bi değişti ki sanki her şey bir anda normale döndü.. Hayır dönmedi yaşadığımız çaresizlik ve haksızlık tokat gibi vurdu yüzümüze.. Vicdanı olan herkesin karnında bir yumruk var” diyerek hiçbir şeyin normale dönmediğini ifade etti.

Bu süreçte hayranlarında da çok sayıda destek alan oyuncu, bölgedeki insanların çadıra ihtiyacı olduğu konusunda da sıklıkla paylaşımlarda bulundu.

Ünlü oyuncu Hande Doğandemir deprem sonrası isyanın sesi oldu! 9

İhtiyaç Haritası ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yardım faaliyetlerine katılan oyuncu, “İnanamıyorum şu an olanlara, bu zenginlik içinde bu yoksulluk çok enteresan” diye paylaşımda da bulundu.

En son Fox TV ekranında yayınlanan ve kısa süren Hayat Bugün dizisiyle ekranda yer alan ünlü oyuncu, deprem felaketi sonrasında kendisini yardıma ihtiyacı olanlara destek sunmaya adamış durumda.