Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu Salih Bademci’nin kızının sevimliliği sosyal medyanın dilinde!..

Ünlü oyuncu Salih Bademci’nin kızının sevimliliği sosyal medyanın dilinde!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Ünlü oyuncu Salih Bademci ekranlara en son Burçin Terzioğlu ile birlikte başrolde yer aldığı Yalancı adlı diziyle geldi.

Bir süredir ekranlardan uzak olan oyuncu, Aydınlıkevler adlı oyunla tiyatro sahnesinde hayranlarıyla buluştu. Öte yandan Netflix’de yayınlanan Kulüp dizisindeki performansıyla adından söz ettiren yetenekli oyuncu, dizinin ikinci sezon çekimlerinde de yer aldı.

Kendisi gibi oyuncu İmer Özgün ile mutlu bir evliliği olan Salih Bademci’nin bu evlilikten İklim adında bir de kızı var. Çok sık olmasa da zaman zaman sosyal medyada kızıyla birlikte fotoğraf paylaşan Salih Bademci son paylaşımıyla hayranlarını mest etti.

Ünlü oyuncu Salih Bademci'nin kızının sevimliliği sosyal medyanın dilinde!.. 7

Kızıyla verdiği pozun altına, “İklim değişir Akdeniz olur, gülümse” notunu düşen oyuncunun paylaşımı kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

Instagram’da 1.2 milyon takipçisi bulunan Salih Bademci’nin sevimli mi sevimli kızı İklim ile pozunu gören oyuncu arkadaşları Özge Özpirinçci, Uraz Kaygılaroğlu ve Nergis Kumbasar’da fotoğrafa yorum yapmadan geçemedi. Oyuncunun hayranları da baba kızın fotoğrafına, “Harikasınız!” ve “Çok güzelsiniz!” şeklinde yüzlerce yorumda bulundular.