Ana sayfa Dizi Haberleri Darmaduman bitti ama herkesin aklında Aytaç Şaşmaz ve Aslıhan Malbora partnerliği kaldı!

Darmaduman bitti ama herkesin aklında Aytaç Şaşmaz ve Aslıhan Malbora partnerliği kaldı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ay Yapım imzalı Fox TV’nin dizisi Darmaduman, beklenmedik bir şekilde reytingleriyle kanalın artık devam ettiremeyeceği bir noktaya geldi! Final yapan dizi, ilk 10 tablosuna bile giremeyen oranlarıyla izleyicisini üzdü!

Oysa, 90’lara damgasını vuran gençlik dizisi “Beverly Hilss, 90210” uyarlaması olarak ekrana geleceği öğrenildiğinde heyecan yaşatmıştı! Başrolde yer alan genç kuşağın önde gelen, çok beğenilen isimlerinin partnerliği de diziye olan ilgiyi arttırmıştı!

Fakat Darmaduman dizisinin bu kadar düşük sonuçlar alacağını hiç kimse tahmin etmemişti! Kanal dizisi devam ettirebilmek için hafta içinden hafta sonuna, Cumartesi akşamlarına aldı. Fakat bir kaç haftalık durum, dizinin devam etmesinin zor olduğunu ortaya koydu!

Darmaduman bitti ama herkesin aklında Aytaç Şaşmaz ve Aslıhan Malbora partnerliği kaldı! 10

Final kararı alınan Darmaduman dizisi, 24 Aralık Cumartesi akşamı ekrana veda etti! 9. bölümüyle yayını biten diziyi izleyenler, Aytaç Şaşmaz ve Aslıhan Malbora’nın oynadıkları Ece ve Evren’in hikayesini daha fazla izlemek istediklerini sosyal medyada da dillendirmekteler. Bir izleyicinin şu sözleri, pek çok kişinin ortak dileği adeta…

Darmaduman bitti ama herkesin aklında Aytaç Şaşmaz ve Aslıhan Malbora partnerliği kaldı! 11

İki oyuncu, performansları ve uyumları ile o kadar çok beğenildi ki Darmaduman’ı izleyenler için Ece ile Evren’in hikayesi çok eksik kaldı! Genç kuşağın iki başarılı ismini başka dizilerde birlikte yeniden görür müyüz bilinmez ama izleyenler için Malbora ve Şaşmaz partnerliği, yeni bir hikayede çok konuşulacak bir partnerlik olabilir!

Darmaduman bitti ama herkesin aklında Aytaç Şaşmaz ve Aslıhan Malbora partnerliği kaldı! 12

Dizinin başladığı dönemlerde Aslıhan Malbora, Fox TV’nin internet sitesi için yaptığı bir röportajda hayat verdiği Ece karakterinin adaletsizliğe karşı tavrı için “Ece’nin askerleriyiz” yorumunu yapmıştı. Malbora, ayrıca Evren ve Ece gibi şeffaf karakterle özel hayatında karşılaşsa arkadaş olabileceğini de belirtmişti.

Darmaduman bitti ama herkesin aklında Aytaç Şaşmaz ve Aslıhan Malbora partnerliği kaldı! 13

Aytaç Şaşmaz, ise canlandırdığı Evren karakterinin yalnızlığına vurgu yapmış ve bir öneri vermesi gerekse yalnızlığın bazen güzel olduğunu ama bu seviyede yalnızlığın zararlı olabileceği söyleyeceğini belirtmişti. İki oyuncu da karakterlerine çok yakıştırılırken, çift olarak da ayrıca beğenildiler!

Darmaduman bitti ama akıllarda Ece ve Evren’in yarım kalan hikayesi ile birlikte Aslıhan Malbora ve Aytaç Şaşmaz’ın partnerlikleri kaldı! Bakalım yapımcılar da izleyici kadar bu partnerlikten yeni ve çok başka bir dizide bir partnerlik çıkaracaklar mı?