Ana sayfa Dizi Haberleri Ünlü oyuncuya büyük vefasızlık! Dizi sektörü nasıl düşünemiyor?

Ünlü oyuncuya büyük vefasızlık! Dizi sektörü nasıl düşünemiyor?

tarafından zk zk

Usta oyuncuların yeri bir başka malum. Özellikle televizyon ekranlarında yer alan ve içinde usta isimlerin olduğu diziler bir başka lezzetle izleniyor. Yeşilçam’ın yetiştirdiği emektar oyuncuların ustalığıyla başka tatlar katılıyor dizilere.

Mahmut Cevher de bu isimlerden bir tanesi. Türk sinemasına büyük emek vermiş olan Oyuncu, bir süredir ortalarda görünmüyor. Aslında bu, yapımcıların aklına gelmemesinin bir sonucu mu bilemiyoruz ama unutulmayacak rollere imza atmış bir kişi olarak bir vefasızlık var gibi duruyor bu işte!

Posta’daki köşesinde Mesut Yar, Mahmut Cevher’in oynadığı o unutulmayan dizi karakterine de gönderme yaparak dizi sektörüne bakın ne mesaj veriyor:
Ünlü oyuncuya büyük vefasızlık! Dizi sektörü nasıl düşünemiyor? 8

“El alem onurlandırıyor!

“Gurbet Kadını” dizisinin Reşo Ağa’sını özlemedik mi? Ben özledim. Ekrandaki ağalara bakınca hepsi bir parça hafif kalıyor. Oysa Mahmut Cevher o hafiflik duygusunu izleyene hiç hissettirmedi…

Ağalık profilinde çıtayı en yükseğe koydu. Şimdi ortalıkta gördüğümüz çelimsizlerin aksine bakışları yumruk gibiydi… Mehmut Cevher geçtiğimiz aylarda Frankfurt Film Festivali’nde “Yaşam Boyu Onur Ödülü” aldı…

Vizyona girmeye hazırlanan “Yalnız Hayaller Kaldı” isimli sinema filmiyle de antrenmanlı olduğunu dosta düşmana kanıtlayacak. Dizi sektörünün aklına gelmemesine şaşırıyorum, hem de eloğlu onurlandırırken…”

 

Ünlü oyuncuya büyük vefasızlık! Dizi sektörü nasıl düşünemiyor? 9