Ana sayfa Dizi Haberleri Survivor’ın ünlüler takımına Fazilet Hanım ve Kızları gitsin de rahatlayalım!

Survivor’ın ünlüler takımına Fazilet Hanım ve Kızları gitsin de rahatlayalım!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Analiz

Başlıkta küçük bir espri mevcut kabul ancak hakikaten Cumartesi akşamları ekranda Survivor ve Fazilet Hanım ve Kızları dizisi arasında kıyasıya bir mücadele yaşanıyor. Her hafta çetin geçen bu mücadele, Survivor adasında yaşanan ama ön planda görünmeyen ciddi ve gerilimli bir yarış aslında.

Malum, diziler yeni sezonda pek çok rakiple uğraşırken Survivor’ın yayına başlamasıyla başka ve güçlü bir rakiple daha karşılaşmış oldular. Bu konuda en büyük şanssızlığı da Star TV’nin Fazilet Hanım ve Kızları dizisi yaşıyor gibi görünüyor.

Son haftalarda reyting listesine bakıldığında Fazilet Hanım ve Kızları ile Survivor arasında kıran kırana bir mücadelenin geçtiği görülebiliyor. Henüz Survivor’ı geçemese de Fazilet Hanım ve Kızları, tahtı almak için büyük mücadele veriyor.

Show TV’deki Yeni Gelin ve Kanal D’de yayınlanan Gülizar dizileri de hemen arkadan onları takip ediyor. Aslında 3 kadın ağırlıklı dizi, Survivor’la dişli rakipler olarak ciddi bir mücadele veriyor. Fazilet Hanım da bayrağı taşıyor.

Hal böyle olunca, Fazilet Hanım ve Kızları ile diğer diziler ünlüler takımı gibi duruyor Survivor’ın karşısında! Dolayısıyla ekran başında zaping yapanların dilinden Fazilet Hanım ve Kızları toptan Survivor’a gitse de rahat rahat izlesek diyesi geliyor insanın! İşin esprisi bu tabii ki ama bakalım bu mücadelenin kazananları kimler olacak?

İşte dün akşam (10 Mart) ekrana gelen yapımlardan ilk 3’e girenler:

Total
1. Survivor / TV8
2. Fazilet Hanım ve Kızları / Star TV
3. Yeni Gelin / Show TV

AB
1. Survivor / TV8
2. Fazilet Hanım ve Kızları / Star TV
3. Gülizar / Kanal D

ABC1
1. Survivor / TV8
2. Fazilet Hanım ve Kızları / Star TV
3. Gülizar / Kanal D