Ana sayfa Güncel Haberler Ünlü şarkıcı Banu Zorlu yapım şirketi kurdu; dizi ve filmler yapacak!

Ünlü şarkıcı Banu Zorlu yapım şirketi kurdu; dizi ve filmler yapacak!

tarafından ker_def

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Banu Zorlu yapımcı oldu. Banu Zorlu, Aura1 adlı yapım şirketini önceki gün Nişantaşı’nda açtı. Hayallerini gerçekleştirdiğini söyleyen Zorlu, dizi ve filmler yapmak için kolları sıvadı.

Film setlerinde büyüdüğünü anlatan Banu Zorlu, attığı bu adım hakkında şöyle konuştu: “Ben sinemacı bir ailenin çocuğuyum. Ben film setlerinde büyüdüm. Babam rahmetli Eser Zorlu’da Türkiye’yi Avrupa’da temsil etmiş büyük ödülleri olan ünlü bir yönetmendi. Türkiye’nin ilk kadın senaristi ise annem Yasemen Zorlu’dur. Ben böyle bir anne ve babanın kızı olarak, bir çok sinema filminde çocuk oyunculuktan başladım. Bir çok film ve dizi projesinde yer aldım. Hayalim hep bir film ve diziler yapmaktı. Film işinin mutfağından geliyorum. Bugün bu hayalimi gerçekleştirmekten çok gurur duyuyorum.”

Sektöre yeni isimler yeni starlar da çıkartmak istiyorum diyen Zorlu, kapısının herkese açık olacağını belirtti. Zorlu, “Projelerimiz hazır, anlaşmalar sağlandı. Şu anda iki dizi ve iki film ile sektöre giriyoruz. Başarılı olacağımızı düşünüyorum. Özgün senaryolarla, hikayelerle dünyaya film yapmak istiyoruz. Dışarıdan senaryo almayalım. Üretip biz dışarı satalım. İnşallah bu film şirketin başarılarına ileride göreceğiz. Müthiş bir ekiple güzel filmler güzel diziler yapacağız. Hızlı bir giriş yapacağımızı umuyorum. Cast yaparken zorlanıyoruz, erkek oyuncu yani jön sıkıntısı var. Çalışmayacağımız isim yok. Yeter ki role karaktere uygun olsun” dedi.

Hayalim hep filmler yapmaktı. Banu Zorlu röportaj sonrası kardeşi Ayhan Zorlu, ekibi ve ortağı Ferit Turan ile birlikte pasta kesti.