Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ünlü sunucu Arda Türkmen’in büyük mutluluğu!..

Ünlü sunucu Arda Türkmen’in büyük mutluluğu!..

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – 2010 yılında CNN Türk televizyonunda yayınlanmaya başlayan Arda’nın Mutfağı isimli yemek programı ile ünlenen şef Arda Türkmen geçtiğimiz yılın Eylül ayında evlenmişti.

Bir süredir birlikte olduğu sevgilisi, sosyal medya fenomeni Melodi Elbirliler  ile beraberliğini sade bir nikah töreniyle resmileştiren Arda Türkmen şu sıralar büyük bir mutluluk yaşıyor.

Ünlü şef, mutluluğunu sosyal medya hesabından hayranlarıyla da paylaştı. Instagram hesabında eşi ile birlikte fotoğrafını paylaşan Arda Türkmen, takipçilerine baba olacağının müjdesini verdi.

Ünlü sunucu Arda Türkmen'in büyük mutluluğu!.. 23

Arda Türkmen paylaşımına; “Bizden size güzel bir haber; pek yakında 3 kişiyiz” notunu düştü. Fotoğraflarda, Arda Türkmen’in eşi Melodi Elbirliler’in karnının belirginleştiği gözlerden kaçmadı.

Arda Türkmen’in binlerce takipçisi paylaşıma, çok sevindiklerine dair yorum yaptılar. Öte yandan, Burçin Terzioğlu, Ece Vahapoğlu ve Aslıhan Güner’in de aralarında bulunduğu pek çok ünlü isim çifti tebrik eden yorumlarda bulundular.

Ünlü şef, geçtiğimiz yılın Haziran ayında eşine Bodrum’da evlenme teklifi etmişti. Çiftin Eylül ayında gerçekleşen düğünü de uzun süre magazin basınında yer almıştı. Melodi Elbirliler, düğününde iki farklı gelinlik giydi. Çiftin düğün fotoğrafları sosyal medyada da  çok konuşuldu.