Ana sayfa Dizi Haberleri Geçen haftanın en çok izlenen dizisi tartışma yaratan Duy Beni oldu!

Geçen haftanın en çok izlenen dizisi tartışma yaratan Duy Beni oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV Duy Beni dizisi ile bu yazın bombasını patlattı. İlk bölümüyle düşük reyting alan ancak ikinci bölümde yükselişe geçen Duy Beni, en önemli izleyici kategorisi olarak bilinen tüm kişiler kategorisinde geçen haftanın en çok izlenen yapımı oldu.

Star TV’de perşembe akşamları izleyiciyle buluşan Duy Beni dizisi ilk bölümüyle reyting yarışına kötü bir başlangıç yapmıştı. İkinci bölümünün final sahnesiyle çok konuşulan Duy Beni dizisi yeni bölümde yükselişe geçmeyi başardı.

Başrollerinde Rabia Soytürk ve Caner Topçu’nun yer aldığı gençlik dizisi aldığı reytinglerle geçen haftanın tüm izleyicilerde en çok izlenen dizisi oldu. Tüm izleyicilerde geçen hafta en çok izlenen ikinci dizi ise Gül Masalı’ydı. Kanal D dizisi Seversin de üçüncü sırada yer aldı.

Geçen haftanın en çok izlenen dizisi tartışma yaratan Duy Beni oldu! 8

Geçen hafta reytinglerde en başarısız dizisi ise ATV’de yayınlanan İçimizdeki Ateş oldu. Reytinglerde ilk bölümden bu yana çok kötü giden dizinin final yapması gündemde. Duy Beni dizisi aldığı bu başarılı sonuçla kendini göstermeyi de başardı.

Oldukça çarpıcı bir hikayeye sahip Duy Beni dizisinin ikinci bölümünün final sahnesi de büyük tartışma yarattı. İkinci bölümün final sahnesinde Gerçek Koleji’ndeki zengin çocukları okula yeni gelen Ekim ve Bekir’i zorla soydu. Bu sahne ağır çekimde gösterilince izleyiciler çok fazla etkilendi.

İzleyicinin bu sahneye tepkisi çok sert oldu. Final sahnesinin çok fazla şiddet içerdiğine dikkat çeken izleyicilerden bazıları Duy Beni’nin final yapması gerektiğini savundu. Ancak görünen o ki yayından önce reklamı yapılan final sahnesi Duy Beni’ye iyi geldi ve reytinglerini artırmasını sağladı.