Ana sayfa Sosyal Medya Unutulmaz dizi Sadakatsiz’in Derin ve Asya’sını hiç böyle görmediniz!..

Unutulmaz dizi Sadakatsiz’in Derin ve Asya’sını hiç böyle görmediniz!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin geçtiğimiz sezon ekranlara veda eden unutulmaz dizisi Sadakatsiz, yayınlandığı dönem de her bölümüyle ekranlara damga vurdu.

Cansu Dere, Melis Sezen ve Caner Cindoruk’un başrolünde yer aldığı dizi karısını aldatan bir erkeğin hikayesi üzerine kurulu konusuyla ‘sadakat’ kavramını sorguladı.

Dizide aldatılan eş ‘Asya’ karakterine Cansu Dere hayat verirken Melis Sezen’in canlandırdığı ‘Derin’ karakteri ise ilişkideki ikinci kadın rolünü üstlendi.

Kanal D ekranlarında, 2 sezon boyunca 60 bölüm olarak yayınlanan dizinin her bölümünde bu iki kadın arasındaki çekişmeden kaynaklanan ateşli sahneler ekrana geldi.

Unutulmaz dizi Sadakatsiz'in Derin ve Asya'sını hiç böyle görmediniz!.. 8

Uzun süredir birlikte görünmeyen iki ünlü isim Miami’de ortaya çıktı. Cansu Dere ve Melis Sezen’in oldukça samimi Miami pozları ikilinin hayranlarını mest etti.

Dere ve Sezen instagram hesaplarında birlikte pozlarını yayınlayarak kalp emojisi koydular. İkilinin pozlarına Sadakatsiz izleyicisi tarafından da pek çok esprili yorum yapıldı.

Unutulmaz dizi Sadakatsiz'in Derin ve Asya'sını hiç böyle görmediniz!.. 9

“Volki tolkiden kurtulan süper ikili”, “Volkan öldükten sonra Derin ve Asya”, “Ülkeyi birbirine düşürdükten sonra Asya ile Derin” şeklindeki yorumlar aynı zamanda, izleyicinin Sadakatsiz dizisini ve iki oyuncunun canlandırdığı karakterleri unutamadığının da göstergesi oldu.