Ana sayfa Dizi Haberleri Unutulmaz dizi Vatanım Sensin’in iki başarılı oyuncusu altı yıl sonra yeniden bir arada!

Unutulmaz dizi Vatanım Sensin’in iki başarılı oyuncusu altı yıl sonra yeniden bir arada!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’de yayınlandığı dönem büyük ses getiren ve Kurtuluş Savaşı dönemini anlatan Vatanım Sensin dizisi unutulmak yapımlar arasında yer alıyor. Vatanım Sensin dizisi bugün birer yıldız olan birçok genç oyuncunun ilk çıkışını yapmasını sağlamıştı. Vatanım Sensin dizisinin bugün birer yıldız olan iki genç oyuncusu altı yıl sonra bu kez bir filmde izleyicilerin karşısına çıkıyor.

Bahsettiğimiz iki oyuncu Pınar Deniz ve Boran Kuzum. İki oyuncu Vatanım Sensin dizisiyle ekrana geldiklerinde henüz yolun başında isimlerdi. Pınar Deniz dizide gözü yükseklerde güzeller güzeli Yıldız, Boran Kuzum da işgalci kuvvetler askeri olan Leon karakterini canlandırıyordu.

İki genç oyuncu bugünün çok aranan yıldız isimleri. Pınar Deniz ve Boran Kuzum, Vatanım Sensin’den yıllar sonra başrolünde rol aldıkları Aşkın Kıyameti filmi ile çok yakında hayranlarının karşısına çıkacak. Başrollerde Pınar Deniz ve Boran Kuzum’a Yiğit Kirazcı’nın eşlik ettiği Aşkın Kıyameti isimli film 20 Haziran’da Netflix’te ekrana gelecek.

Unutulmaz dizi Vatanım Sensin’in iki başarılı oyuncusu altı yıl sonra yeniden bir arada! 7

Çekimleri Fethiye civarında gerçekleştirilen Aşkın Kıyameti isimli filmin konusuyla ilgili bir bilgi yok. Senaryosu Yılmaz Erdoğan’a ait filmin çekimleri geçen yaz tamamlanmıştı. Yönetmenliğini Hilal Saral’ın üstlendiği filmin yapımcısı ise BKM.

O3 Medya tarafından çekilen Vatanım Sensin dizisi 2016-2018 yılları arasında iki sezon olarak yayınlanmıştı. Dizide rol alan Boran Kuzum, Pınar Deniz, Miray Daner, Kubilay Aka ve Berker Güven o zamanlar henüz dizilere yeni başlamış genç isimlerdi. Bugün ise hepsi birer yıldız.

Pınar Deniz, Vatanım Sensin dizisinden sonra rol aldığı Aşk 101 ve Yargı dizileriyle kariyerinin zirvesine ulaştı. Boran Kuzum da Şahin Tepesi, Saygı dizileri ve Biz Böyleyiz filmiyle kariyerinde yükseliş yaşadı. İki genç oyuncu yıllar sonra Aşkın Kıyameti filminde bir araya geldi.