Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu Ebru Şahin evlendikten sonra oyunculuğu bırakacak mı?

Ünlü oyuncu Ebru Şahin evlendikten sonra oyunculuğu bırakacak mı?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Oyuncu Ebru Şahin’i İstanbullu Gelin dizisindeki ‘Burcu’ karakteriyle dikkatleri üzerine çekti. 2019-2021 yılları arasında yayınlanan ATV’nin Hercai dizisi ise oyuncunun kariyerinin dönüm noktası oldu.

Yeni sezonda Destan dizisiyle ekranlara gelen oyuncu performansıyla beğeni topluyor. Ebru Şahin’in hem kariyerinde hem de özel hayatında her şey yolunda.

Ünlü oyuncu uzun süredir birlikte olduğu basketbolcu sevgilisi Cedi Osman ile geçen hafta Tekirdeğ’daki aile evinde nişanlanmıştı.

Ünlü oyuncu Ebru Şahin evlendikten sonra oyunculuğu bırakacak mı? 7

Nişan sonrası basın mensuplarının objektifine yakalanan ünlü çift düğün ile ilgili soruları yanıtladı. Çiftin Makedonya’da nikâh kıydıktan sonra Çeşme’de düğün yapacağı konuşuluyordu. Sorulara “Detaylara hiç girmesek? Biraz da sürpriz olsun. Temmuz ayında düğün yapmak istiyoruz” yanıtını veren Ebru Şahin, düğün sonrasıyla ilgili sorular karşısında da “Bunlar özel konular ama ben oyunculuğa devam edeceğim” açıklamasıyla dikkat çekti.

NBA’de forma giyen Cedi Osman ile Ebru Destan çiftinin aşkı 2020 yazında başladı. Çift, Cedi Osman’ın, geçtiğimiz yaz Ebru Şahin’e Kapadokya’da evlenme teklif etmesiyle evlilik yolunda ilk adımı attı.

Hayranları da çifti birbirine çok yakıştırıyor. Ebru Şahin, düğünleriyle ilgili net bir tarih açıklamasa da oyuncunun hayranlarını daha şimdiden heyecan bastı.