Ana sayfa Sosyal Medya Uraz Kaygılaroğlu kızıyla mutfağa girdi, sosyal medyada yorum yağmuruna tutuldu!

Uraz Kaygılaroğlu kızıyla mutfağa girdi, sosyal medyada yorum yağmuruna tutuldu!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, 2014 yılında meslektaşı Melis İşiten ile evlenmiş ve 2017’de kızı Ada’yı kucağına alarak ilk kez babalık duygusunu yaşamıştı. Çift, 2019’un temmuz ayında sürpriz bir şekilde boşanmıştı.

Son olarak ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın ‘Erşan Kuneri’ adlı dizisinde yer alan Uraz Kaygılaroğlu dizinin çekimlerini bitirdi ve şu sıralar vaktinin çoğunu kızı Ada ile birlikte geçiriyor. Oyuncu, kızıyla eğlenceli hallerini de sık sık instagram hesabından takipçileriyle paylaşıyor.

Uraz Kaygılaroğlu kızıyla mutfağa girdi, sosyal medyada yorum yağmuruna tutuldu! 7

Saçlarını sarıya boyattığı imajıyla da dikkat çeken ünlü oyuncu, kızıyla mutfağa girdi. Önlüğünü takıp, yemek hazırlayan ve masada kızına servis yapan Kaygılaroğlu, o anları instagramdan takipçileriyle de paylaştı. Fotoğrafına, “Yapıyoruz bu sporu” yazan Kaygılaroğlu’nun paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni aldı.

Instagram’da 2,4 milyon takipçisi bulunan oyuncunun paylaşımına yakın arkadaşı Necip Memili,”Baba gibi baba, helal be!” yorumunu yaptı. Aralarında Asuman Dabak, Ferit Aktuğ ve Gonca Vuslateri’nin de bulunduğu pek çok oyuncu arkadaşı da Uraz Kaygılaroğlu’nun instagram paylaşımına yorum yaptı.