Ana sayfa Dizi Haberleri Uraz Kaygılaroğlu mu yoksa Kerem Bürsin mi daha iyi?

Uraz Kaygılaroğlu mu yoksa Kerem Bürsin mi daha iyi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Blu TV’de yayınlanmakta olan Aynen Aynen isimli dizinin takipçileri Uraz Kaygılaroğlu’nun ayrılmasından sonra Kerem Bürsin’e alışmaya çalışıyor. Nilperi Şahinkaya ile Uraz Kaygılaroğlu’nun yaz aylarında ortaya çıkan ve ilk olarak Youtube’de yayınlanan Aynen Aynen mini dizi projesi büyük başarı kazanmıştı.

İki ünlü ismin kadın-erkek ilişkilerine yönelik göndermeleri içeren,cinsel espriler ve argo sözlerin de yer aldığı Aynen Aynen de geçtiğimiz haftalarda bir değişiklik yaşandı.

Dizinin 3. sezonu öncesinde Sefirin Kızı’nda Gediz Işıklı olarak yoğun bir tempoda çalışan Uraz Kaygılaroğlu, projeden zaman yetersizliği nedeniyle ayrıldı. Yerine ise Kerem Bürsin geldi.

Dizinin takipçileri bu değişikliğin ardından Kerem Bürsin’in tarzına alışmaya çalışıyor. Bir izleyici, “Uraz’dan sonra yükselemiyorum şu diziye” diye yorum bıraktı. Bir başka izleyici ise “Uraz çok iyiydi ama Kerem de kötü değil” diyerek olumlu görüş belirtiyor.

Dizinin takipçileri iki ünlü oyuncu arasında ‘hangisi daha iyiydi’ konusunda ayrışmış durumda.Ancak Uraz Kaygılaroğlu’nun kendi isteği ile diziden ayrıldığını da hatırlatalım.

“Aynen Aynen”in yeni bölümünde Nil pavyonda şarkıcılık yaparken, Deniz, Nil’in karşısına zengin bir mafya babası olarak çıkar!

“Aynen Aynen” eğlenceli kadın-erkek ilişkisini konu alan yeni nesil bir mini dizidir. Başrollerinde Kerem Bürsin ve Nilperi Şahinkaya’nın yer aldığı bu dizide, hayal kırıklıklarıyla dolu bir ilişkiden çıkan Nil yeni ev arkadaşı Deniz’le eğlence ve aşk dolu maceralara atılıyor! Nil ve Deniz’in birbirlerini tanımaya başladığı bu süreçte hem karşı tarafa kendilerini göstermek istedikleri hallerini hem de aslında kendi gerçek düşüncelerini görüp bu zıtlık karşısında çok eğleniyoruz! Onları izledikçe adeta kendimizi bulabileceğimiz bir dizi!