Ana sayfa Sosyal Medya Uraz Kaygılaroğlu’nun dizideki imajı yenilendi, bu işin altında bir iş var!

Uraz Kaygılaroğlu’nun dizideki imajı yenilendi, bu işin altında bir iş var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, geçen sezon Sefirin Kızı dizisinde canlandırdığı Gediz karakteri ile hayranlarından büyük ilgi görmüştü. Oyuncu başarılı performansı ve karizmasıyla da büyük bir popülerlik kazandı…

Yeni sezonda ise Üç Kuruş isimli dizide Kartal karakteriyle izlediğimiz oyuncu, bambaşka bir imaj ile televizyon ekranında yer alıyor… Dizide bir roman mafya liderini canlandıran oyuncu, sarı saçlarıyla da büyük ilgi gördü… Uraz Kaygılaroğlu, geçen ay bir röportaj sırasında söylediği söz ile akıllarda kaldı.

Oyuncu, “Projeden sonra böyle devam edecek misiniz?” şeklindeki soruyla karşılaştı. Uraz Kaygılaroğlu, “Bilmiyorum hoşuma da gitti. Eski fotoğraflarıma bakıyorum, buna da alıştım. Belki bir süre daha kalır. Yazı böyle geçiririm. Bir sonraki işe kadar” yanıtını verdi.

Uraz Kaygılaroğlu'nun dizideki imajı yenilendi, bu işin altında bir iş var! 7

Aslında bu söz ile birlikte Üç Kuruş dizisinin sezon sonunda biteceğini de bir anlamda ilan eden oyuncu, hayranlar arasında büyük üzüntüye yol açtı. Ancak Uraz Kaygılaroğlu’nun yaz aylarında da devam etmek istediği yeni imaj dönemi artık bitti.

Dizinin senarist ekibi, Kartal karakterini yeni bir dönemin içine bıraktı ve bu yeni dönemde de imaj yenilendi.

Uraz Kaygılaroğlu, artık hikayede sarı saçlarıyla değil, siyah saçları ile dikkat çekecek. Dizinin zaman atlaması da hikayede büyük bir değişim yaşanacağının işareti olarak algılandı.

İzleyiciler reytingleri düşmekte olan Üç Kuruş’un hikayesine yönelik büyük eleştiriler yapıyordu, senaristlerin büyük değişim kararı alması doğru bir tercih oldu. Şimdi hikayenin nasıl dönüşeceği konusu öne çıkacak.